Εμείς ξέρουμε όσα Googlαρεις για τα νησιά Φερόες

15:03 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Μετά την αποτυχημένη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στα νησιά Φερόες και τους ξυλοκόπους να νικούν και να αφήνουν πίσω τους δυστυχισμένους μας Έλληνες παίκτες όλοι ή τουλάχιστον αρκετοί άνθρωποι που δεν ξέρουν, αναρωτιούνται για το που πραγματικά βρίσκονται τα νησιά Φερόες.

Βέβαια, από εμάς αν ήσουν προσεχτικός και μας διάβαζες θα έπρεπε να θυμάσαι ότι τα νησιά Φερόες σου τα είχαμε αναφέρει και παλιότερα σε συνέντευξη μας.

Τα νησία Φερόες,

λοιπόν, που στη γλώσσα μας μεταφράζονται σε νησιά των προβάτων είναι σύμπλεγμα 18 νησιών από τα οποία τα 17 είναι κατοικήσιμα και βρίσκονται στο βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό ανάμεσα στη Σκωτία, τη Νορβηγία και την Ισλανδία.

Αποτελούν αυτόνομη κοινοβουλευτική δημοκρατία που ανήκει στο βασίλειο της Δανίας και έχουν δικό τους ομώνυμο αρχιπέλαγος. Η έκταση τους είναι 1.399 χιλιόμετρα και έχουν πολιτισμό που ανέρχεται στους 49.483 ανθρώπους.

Στις 29 Ιουλίου έχουν τη δική τους εθνική εορτή στο Τόρσχαβν που ονομάζεται Όλαφσοκα και έχει το όνομα το όνομα του Νορβηγού βασιλιά Όλαφ του δεύτερου.

Βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες από τα νησιά Φερόες και σου τις παρουσιάζουμε:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos: all-that-is-interesting.com, en.wikipedia.org,surf.transword.net, theatlantic.com

The post Εμείς ξέρουμε όσα Googlαρεις για τα νησιά Φερόες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα