Ελένη Ράντου: Το σποτ που την εκνευρίζει απίστευτα και η καθημερινότητα στην καραντίνα

20:13 12/4/2020 - Πηγή: iPop

Στο Dot βρέθηκε μέσω Skype και μίλησε η Ελένη Ράντου για την καραντίνα που βιώνει, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και σε καταστάσεις των ημερών αυτών που την εκνευρίζουν. 

Στην εκπομπή Dot και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε με ειλικρίνεια η Ελένη Ράντου για την καραντίνα λόγω κορονοϊού, περιγράφοντας τη δική της εκδοχή και καθημερινότητα. Η ίδια, μάλιστα, είπε πως η διάθεσή της αλλάζει συχνά και πως «κάθε ημέρα είναι μια νέα ημέρα και κάθε μέρα έχω μια άλλη διάθεση. Σίγουρα θα χρειαστώ τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης γιατί είναι μια τρέλα αυτό που ζούμε».

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου, τόνισε ακόμα πως σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό τώρα έχει αρχίσει και της αρέσει η κατάσταση αυτή και που δεν τρέχει όλη μέρα. Βέβαια, έχει περάσει και περνάει πολλά στάδια στο σπίτι της, ενώ ανέφερε πως μες το σπίτι ζουν αρκετοί λέγοντας πως  «Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο». Συνέχισε αναφέροντας πως πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, διότι δεν έχεις επιλογές.

Τι είναι, όμως, αυτό που την εκνευρίζει τόσο πολύ αυτές τις μέρες;

Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει 

Ωστόσο, μας παρότρυνε να ζούμε την κάθε μέρα όπως είναι και με αυτό που φέρνει, μιας και αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια.

Διάβασε ακόμα:

Όσα είπε η Ελένη Ράντου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Το άρθρο Ελένη Ράντου: Το σποτ που την εκνευρίζει απίστευτα και η καθημερινότητα στην καραντίνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα