«Εκλογές δεν σημαίνουν αστάθεια γιατί θα τις κερδίσουμε»

20:34 27/1/2017 - Πηγή: iPop

«Εκλογές δεν σημαίνουν αστάθεια γιατί θα τις κερδίσουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Economist.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, οι εκλογές είναι αναγκαίες και θα προκύψουν «είτε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είτε επειδή θα

προβεί σε πρόωρες εκλογές».

Για τον κ. Μητσοτάκη οι εκλογές δεν θα σημάνουν αστάθεια για δύο λόγους: «Πρώτον θα τις κερδίσουμε, δεύτερον έχουμε μία αξιόπιστη ατζέντα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το κόμμα του πρόκειται να καταθέσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα το οποίο θα χαρακτηρίζεται από τη σαφήνεια, ζητώντας και μια μικρή δημοσιονομική ευελιξία, πλην μια αναγκαίας ελάφρυνσης του χρέους.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην οποία οι λαϊκιστές ανέλαβαν την εξουσία. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά. Το είδαμε στην οικονομία και στους θεσμούς» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στη διεθνή της αξιοπιστία και στην ικανότητά της να διαπραγματεύεται τις υποθέσεις της. Ίσως ο Economist θα πρέπει να προσθέσει στο ημερολόγιό του και μια 10η εκλογική αναμέτρηση για το 2017

The post «Εκλογές δεν σημαίνουν αστάθεια γιατί θα τις κερδίσουμε» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα