Είσαι μία αληθινή γκουρού της τέχνης; Βρες σε ποιους ζωγράφους ανήκουν αυτοί οι πίνακες και απόδειξέ το!

17:51 15/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης είναι μία εξαιρετική αφορμή για να εντάξεις την τέχνη στην καθημερινότητά σου, να την αγαπήσεις και να ωφεληθείς από όλα αυτά που σου προσφέρει και πίστεψέ με είναι πολλά! Η τέχνη δε θα είναι ποτέ αρκετή στη ζωή μας κι αν πιστεύεις ότι είναι, όσο την εξερευνάς και την ανακαλύπτεις, ο οργανισμός σου θα ζητά ακόμα περισσότερο. Eίναι κάποιου είδους μαγεία που σε καθηλώνει και σε γοητεύει διαρκώς. Εσύ ανήκεις σε αυτή την μερίδα ανθρώπων;

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την σπουδαία ημέρα, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα fun

τεστάκι για να δούμε πόσο σχετική είσαι με το θέμα! Το τεστ δεν χρειάζεται να σε αγχώνει! Πρέπει απλά να ταιριάξεις τους πίνακες με τους καλλιτέχνες και στη συνέχεια να δεις τη βαθμολογία σου. Απλά διασκέδασέ το!

Πριν περάσουμε, όμως, στα διασκεδαστικό κομμάτι, ας μιλήσουμε λίγο για την τέχνη και όλα αυτά τα οποία μπορεί να σου προσφέρει!

Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης: Κάνε το τεστ και δες το αποτέλεσμά σου!

Η τέχνη καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την πολιτιστική ποικιλομορφία για όλους τους λαούς σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανταλλαγή γνώσεων και στην ενθάρρυνση της αναζήτησης και του διαλόγου.

Αυτές είναι ιδιότητες που η τέχνη είχε πάντα και θα συνεχίσει να έχει, αρκεί κι εμείς με τη σειρά μας υποστηρίξουμε περιβάλλοντα όπου οι καλλιτέχνες και η καλλιτεχνική ελευθερία προωθούνται και προστατεύονται. Με αυτόν τον τρόπο, η περαιτέρω ανάπτυξη της τέχνης θα μπορέσει να προωθήσει το μέσα μας για την επίτευξη ενός ελεύθερου και ειρηνικού κόσμου.

Έτσι, κάθε χρόνο, στις 15 Απριλίου, γιορτάζεται η Παγκόσμιας Ημέρας Τέχνης για να μη ξεχνάμε όλα αυτά που σημαίνει για τον κόσμο, τη φύση και τον άνθρωπο! Κάνε το τεστ, λοιπόν, και τίμησε με τον τρόπο σου αυτή τη σπουδαία ημέρα!

Μπορείς να κάνεις το τεστ εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είσαι μία αληθινή γκουρού της τέχνης; Βρες σε ποιους ζωγράφους ανήκουν αυτοί οι πίνακες και απόδειξέ το! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είσαι, Βρες,eisai, vres