«Είναι τα μωρά μου ασφαλή;»: Η Δούκισσα του Sussex ξεσπά και μιλά για τις απειλές θανάτου που δεχόταν στο νέο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan

19:57 16/12/2022 - Πηγή: iPop

Η διαδικτυακή επίθεση που στόχευε την Meghan Markle φαίνεται πως είχε συναισθηματικό αντίκτυπο, καθώς η Δούκισσα του Sussex, όπως αποκάλυψε στο νέο ντοκιμαντέρ Harry και Meghan, βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, ενώ ο φόβος για τη ζωή τη δική της και των παιδιών της ήταν έντονος.

Στα νέα επεισόδια των ντοκιμαντέρ Harry και Meghan στο Netflix, η Δούκισσα του Sussex μιλά δακρυσμένη για το πώς οι απειλές εναντίον της στα social media επηρέασαν τη ζωή της.

Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια;

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Οι απειλές θανάτου

«Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν πραγματικά οι άνθρωποι πως όταν φυτεύεις έναν σπόρο που είναι τόσο μισητός, μπορεί να αναπτυχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο κι αρνητικό», είπε ενώ καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry.

«Μόλις πριν από μερικές μέρες, διάβαζα το βιβλίο από την ομάδα ασφαλείας μας στο σπίτι και μια από τις σελίδες που έτυχε να ξεφυλλίσω, αφορούσε την online παρακολούθηση», συνέχισε. «Και έλεγε: “Αν δεις ένα tweet όπως οι απειλές θανάτου, ανάφερέ το αμέσως στον επικεφαλής της ασφάλειας”», ενώ συνέχισε διαβάζοντας το Tweet: «Η Meghan πρέπει απλώς να πεθάνει. Κάποιος πρέπει να τη σκοτώσει. Ίσως θα έπρεπε να είμαι εγώ».

«Και είπα, “Εντάξει”. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο λόγω των ανθρώπων που δημιουργούν τόσο μίσος», είπε η Meghan.

Με δάκρυα στα μάτια, η Meghan, η οποία είναι μητέρα, συνέχισε να μοιράζεται πώς οι αναφορές των ταμπλόιντ την έκαναν να φοβάται για την ασφάλειά της.

«Είμαι μαμά. Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή. Κάνεις τους ανθρώπους να θέλουν να με σκοτώσουν. Δεν είναι απλώς ένα ταμπλόιντ. Δεν είναι απλώς μια ιστορία. Με κάνεις να φοβάμαι. Σωστά;» αναρωτήθηκε. «Εκείνο το βράδυ, πήγαινα πάνω-κάτω στη μέση της νύχτας, κοίταζα τους διαδρόμους με μανία και αναρωτιόμουν “Είμαστε ασφαλείς; Είναι οι πόρτες κλειδωμένες; Είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια; Είναι ασφαλή τα μωρά μου;” Και το έχεις δημιουργήσει αυτό για ποιο λόγο; Επειδή βαριέσαι ή επειδή πουλάει το περιοδικό σου ή σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για τη ζωή σου; Έχει αντίκτυπο σε εμένα αυτό που κάνεις. Κι αυτό είναι το κομμάτι που δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν».

Η Δούκισσα του Sussex, μάλιστα, είπε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι ένα σχόλιο ενός θαυμαστή της την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι οι ιστορίες των ταμπλόιντ δεν αντιμετωπίζονται πάντα ως ψέματα ή υπερβολές.

«Ήταν τρομακτικό να ουρλιάζει και να μου φωνάζει ο αδερφός μου»: Νέες αποκαλύψεις απ’ το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan – Σε ποιον ρίχνει την ευθύνη ο Δούκας του Sussex για την αποβολή της γυναίκας του;

«Είχα ακόμα την αυταπάτη ότι αν ήταν σε ταμπλόιντ, κανείς δε θα το πίστευε. Μετά, είχαμε πάει μια βόλτα στο Λίβερπουλ και ήταν μια ομάδα γυναικών, και μια από αυτές μου είπε “Αυτό που κάνεις στον πατέρα σου δεν είναι σωστό”», θυμάται η Meghan, αναφερόμενη στη ρήξη της με τον μπαμπά της, Thomas Markle, αφού έστησε φωτογραφίες παπαράτσι ενόψει του γάμου του ζευγαριού τον Μάιο του 2018. «Ήταν η πρώτη φορά που είπα “Ω, Θεέ μου. Ο κόσμος πραγματικά τα πιστεύει όλα αυτά.” Και τότε συνταράχθηκε το είναι μου».

Να σου υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το ντοκιμαντέρ Harry και Meghan βρίσκεται ολοκληρωμένο στο Netflix και μπορείς να το δεις γι’ ακόμα περισσότερες βασιλικές πληροφορίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Είναι τα μωρά μου ασφαλή;»: Η Δούκισσα του Sussex ξεσπά και μιλά για τις απειλές θανάτου που δεχόταν στο νέο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα