Είναι η Anne Hathaway vampire; Από που κατάγεται ο Jason Sudeikis; Οι δύο stars απαντούν στις πιο googlαρισμένες ερωτήσεις!

10:26 11/4/2017 - Πηγή: iPop

Οι δύο stars απαντούν στις πιο googlαρισμένες ερωτήσεις, όπως το αν είναι η Anne Hathaway vampire αλλά και στο από που κατάγεται ο Jason Sudeikis και εμείς προσπαθούμε να μην λυγίσουμε από τα γέλια!

Στο γνωστό πλέον concept «απάντησε την πιο googlαρισμένη ερώτηση για τον εαυτό σου», η Anne Hathaway και ο Jason Sudeikis

προσπάθησαν να απαντήσουν με μεγάλη σοβαρότητα… αλλά η κατάληξη ήταν να γελάμε όλοι… και οι ίδιοι!

Και τελικά είναι η Anne vampire; Τι προϊόντα μαλλιών χρησιμοποιεί ο Jason; Δύσκολες ερωτήσεις, ε;

Έχοντας σαν δεδομένο ότι οι δύο τους δεν ζουν το δικό τους bromance όπως οι Ryan Reynolds και Jake Gyllenhaal , τους παρακολουθούμε να μοιράζονται μια πιο σοβαρή εκδοχή αυτής της σχέσης όπως οι Chris Pratt και Jennifer Lawrence.

Μεταξύ άλλων η Hathaway απαντά σε μερικές ερωτήσεις για το Όσκαρ που κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταινία Les Misérables αλλά και αν γνωρίζει ότι ο Bruce Wayne είναι ο Batman.

Σοκαρισμένη από τις ερωτήσεις η Anne λέει στον Jason ότι νόμιζε ότι τον ήξερε καλύτερα από ότι πραγματικά τον γνωρίζει, ενώ ο Jason της απαντάει ότι γι’αυτόν τον λόγο το internet είναι χρήσιμο1

Δείτε παρακάτω το video:

The post Είναι η Anne Hathaway vampire; Από που κατάγεται ο Jason Sudeikis; Οι δύο stars απαντούν στις πιο googlαρισμένες ερωτήσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα