Είναι γεγονός! Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του reunion των Antique!

15:17 8/4/2022 - Πηγή: iPop

Κι όμως συμβαίνει! Οι Antique κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι ως reunited ντουέτο μετά από 20 χρόνια κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε! Βρήκαμε πώς θα γεμίσουμε τις μέρες μας! Απλά θα το έχουμε στο replay! Εσύ πόσο ενθουσιασμένη είσαι;

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επανέρχονται στην σκηνή της μουσικής ως Antique και η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι

της μεγάλης τους επιστροφής δίνοντας και ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους.

Το νέο τραγούδι των Antique και η επιστροφή τους!

Πρόκειται, όπως και ή ίδια είχε προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό για το «Τi Ti» του Γιώργου Αλκαίου σε μία διασκευή τύπου «Antique 2022».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης το 1999 δημιούργησαν τους Antique με τη διασκευή του τραγουδιού «Ώπα ώπα» και κατέκτησαν αμέσως την κορυφή των charts στη Σουηδία και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Λίγα χρόνια αργότερα, οι Antique συμμετείχαν στην Eurovision το 2001 με το «Die For You».

«Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», «Καινούργια Αγάπη», «Άλλη Μια Φορά», «Follow Me» και «Μωρό Μου» είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες τους που ακούστηκαν δυνατά σε όλη την Ευρώπη.

Το 2003 αποφάσισαν να διαλύσουν το συγκρότημα, ενώ τώρα η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ!

Έχουν ήδη κλείσει εμφανίσεις στη Σουηδία ωστόσο για Ελλάδα ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάποια εμφάνισή τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι γεγονός! Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του reunion των Antique! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Antique,afto, Antique