Είναι γεγονός! H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά! – Η λαμπερή τελετή και το άκρως εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει η τραγουδίστρια

11:49 21/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά το βράδυ του Σαββάτου 20/08 στο κτήμα του ηθοποιού στην Georgia σε μια τελετή που «έκλεψε» την παράσταση.

Οι Bennifer, λίγο καιρό μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Las Vegas θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους.

Έτσι έκανε

πρόταση γάμου o Ben Affleck στην Jennifer Lopez! Ήταν γυμνή στη μπανιέρα και έσκυψε να της δώσει το δαχτυλίδι

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Όλες οι λεπτομέρειες του δεύτερου εντυπωσιακού γάμου τους

Στην τελετή, η Lopez επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Ralph Lauren με μία μακριά ουρά και ένα εντυπωσιακό πέπλο, ενώ ο Ben Affleck ένα σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. Οι φωτογραφίες τους έδειχναν να περπατούν σε έναν λευκό διάδρομο και από πίσω να ακολουθούν τα παιδιά τους. Ο δημοφιλής podcaster και life coach, Jay Shetty, ήταν αυτός που πραγματοποίησε την τελετή παρουσία των παιδιών του ζευγαριού, φίλων και συγγενών.

Είναι επίσημο! Η JLo και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν! Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον γάμο τους και η ιστορία πίσω από το εμβληματικό νυφικό

Μερικοί από τους καλεσμένους ήταν οι μακροχρόνιοι φίλοι του Affleck, Matt Damon και η σύζυγός του Luciana, ο σκηνοθέτης Kevin Smith και η σύζυγός του, Jennifer, ο ηθοποιός Clerks Jason Mewes και η σύζυγός του, Jordan Monsanto, και ο κορυφαίος πράκτορας ταλέντων του Hollywood, Patrick Whitesell και η σύζυγός του και μοντέλο Pia Miller. Οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν φορώντας ολόλευκα για να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της διακόσμησης και τις συνθέσεις με τα λουλούδια.

THE AFFLECKS #bennifer pic.twitter.com/ssE5BowbDk

— DAY (@withlopez) August 21, 2022

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή περιλάμβαναν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι στο κτήμα του ηθοποιού, με λευκές καρέκλες για τους επισκέπτες, ένα ολόλευκο πιάνο, κομψά τραπέζια στημένα σε μια αποβάθρα δίπλα στο ποτάμι και μια πλατφόρμα για τα πυροτεχνήματα που ακολούθησαν.

Όταν η Lopez αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι εκείνη και ο Ben παντρεύτηκαν στο «A Little White Wedding Chapel» στο Las Vegas, δήλωσε ότι η τελετή τους ήταν «ακριβώς αυτό που θέλαμε».

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή», είχε τονίσει τότε η Lopez, «το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η υπόσχεση που δίνει ο ένας στον άλλον να αγαπιέστε, να νοιάζεστε, να κατανοείτε, να είστε υπομονετικοί και να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Τα έχουμε όλα αυτά. Και άλλα τόσα. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας».

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

The married couple #Bennifer pic.twitter.com/yp4WKFyJR5

— best of jlo ෆ (@jlofile) August 21, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι γεγονός! H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά! – Η λαμπερή τελετή και το άκρως εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα