«Είναι αλητεία!»: Το ξέσπασμα του Αρναούτογλου. Τι συνέβη;

10:05 26/7/2019 - Πηγή: iPop

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αρναούτογλου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram. Τι ακριβώς συνέβη και ξέσπασε ο γνωστός παρουσιαστής;

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις “Bitcoin”, παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Μόλις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιλήφθηκε τη συγκεκριμένη διαφήμιση, έσπευσε να τους ενημερώσει όλους ότι πρόκειται για απάτη και ότι ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή μ’ αυτή

τη διαφήμιση.

Χαρακτηριστικά, ανέβασε μια σειρά από Instagram stories, όπου έκανε λόγο για ψεύτικες ειδήσεις και τόνισε ότι είναι spam.

Σ’ ένα Instagram story του μάλιστα έγραψε πως αυτό «είναι αλητεία», δείχνοντας τον εκνευρισμό του που χρησιμοποιήθηκε το όνομα και η φωτογραφία του παράνομα σε τέτοιου είδους διαφήμιση.

Σημειώνεται πως σ’ ένα απ’ τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παρουσιαστή να επενδύει σε bitcoins και να παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο, φαίνεται σαν να έδωσε ο ίδιος συνέντευξη για το συγκεκριμένο θέμα στον Γιώργο Παπαδάκη -το όνομα του οποίου παρουσιάζουν επίσης ότι εμπλέκεται.

Συγκεκριμένα, το άρθρο εμφανίζει τον παρουσιαστή καλεσμένο της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει υποτίθεται εκεί το μυστικό της επιτυχίας των bitcoins.

Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αρναούτογλου:

Το άρθρο «Είναι αλητεία!»: Το ξέσπασμα του Αρναούτογλου. Τι συνέβη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα