«Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις προκλήσεις» διαμηνύει ο Καμμένος

15:38 11/3/2017 - Πηγή: iPop

Το δικό του μήνυμα για ακόμα μια φορά έστειλε στη γείτονα χώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το Σάββατο «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν στις τουρκικές προκλήσεις», ενώ συμπλήρωσε, πως η χώρα μας έχει υποχρέωση να στηρίξει τον κοινό αμυντικό χώρο ΕλλάδαςΚύπρου.

Ο Πάνος Καμμένος

επίσης διέψευσε τις πληροφορίες τις οποίες θέλουν να έχει παγώσει η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αναφέρθηκε και το Κυπριακό υπογραμμίζοντας, ότι η χώρα μας «πάντα θα είναι στο πλευρό της Κύπρου και θα της παρέχει στήριξη».

Κάνοντας ειδικά αναφορά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε, πως «το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς, οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κόμματος» και τόνισε «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή».

Στη συνέχεια, απέρριψε οποιαδήποτε υπόνοια για καλλιέργεια κλίματος εφησυχασμού σχετικά με την Τουρκία και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου λέγοντας:

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προέρχεται από την Τουρκία, να υπερασπιστούν την εθνική κυριαρχία και εθνική ακεραιότητα

Σχετικά με το ενδεχόμενο διαρροών από πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στην ΑΟΖ της Κύπρου τον Ιούνιο, ανέφερε «αυτές οι πηγές που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους επιβεβαιώθηκαν σε 12 ώρες με το NAVTEX και την άσκηση που έκαναν οι Τούρκοι στην κυπριακή ΑΟΖ».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζονται οι τούρκικες προκλήσεις- Βάζουν «Τσεσμέ» στο Αιγαίο

The post «Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις προκλήσεις» διαμηνύει ο Καμμένος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα