Ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι όσοι εργάζονται από το σπίτι; Οι ειδικοί απαντούν

15:36 19/5/2016 - Πηγή: iPop

Τι συμβαίνει τελικά μ΄όσους εργάζονται από το σπίτι; Είναι ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι; Οι ειδικοί οι οποίοι έκαναν σχετική έρευνα δίνουν απαντήσεις σ΄αυτό το μεγάλο ερώτημα και μας κάνουν να απορούμε.

Είτε, λοιπόν, αυτή τη στιγμή φοράς τις πυτζάμες σου και εργάζεσαι από το σπίτι είτε είσαι στο γραφείο συνέχισε το διάβασμα και εμείς θα σου αναλύσουμε όσο είπαν οι επιστήμονες οι οποίοι ασχολήθηκαν μ΄αυτούς που εργάζονται από το σπίτι.

Βρετανοί επιστήμονες τόνισαν πως η εργασία από το σπίτι

αν και έχει αρκετά κατά έχει και πολλά υπέρ καθώς κάνει τα άτομα πιο ευτυχισμένα.

Σύμφωνα, λοιπόν, μ΄όσους μετείχαν στην πρόσφατη έρευνα τα άτομα που εργάζονται από το σπίτι νιώθουν πιο παραγωγικοί. Παράλληλα, έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ανεξαρτησίας αλλά παράλληλα και ευεξίας.

Στη συγκεκριμένη μελέτη συμμετέχοντες ήταν πάνω από 5.000 άτομα εκ των οποίων οι περισσότεροι δουλεύουν στο χώρο του σπιτιού τους.

Πως έφτασαν οι επιστήμονες στα ευρήματα τους;

Έδωσαν στο σύνολο των ατόμων της έρευνες να απαντήσουν σ΄ένα ίδιο ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια σύγκριναν τα αποτελέσματα.

Σε αυτούς που δήλωσαν πως εργάζονται από το σπίτι πρόσθεσαν ακόμα μια ερώτηση που ήταν η εξής: «Πόσο ευτυχισμένοι νιώθετε στη δουλειά σας;»

Οι περισσότεροι και συγκεκριμένα το 62% δήλωσε πως νιώθουν χαρούμενοι με την επιλογή τους και θα επιθυμούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι.

The post Ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι όσοι εργάζονται από το σπίτι; Οι ειδικοί απαντούν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα