Έτοιμη να πει τα «όχι» αλλά και τα «ναι» της η Νέα Δημοκρατία

15:05 19/5/2016 - Πηγή: iPop

Τρανταχτά θα είναι τα «όχι» τα οποία θα πει η Αξιωματική Αντιπολίτευση την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία αναμένεται επίσης και κάποια «ναι» τα οποία βέβαια κανείς δεν περίμενε.

Το κόμμα της Αντιπολίτευσης θα πει «όχι» στο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να στηρίξει τις επιμέρους ιδιωτικοποιήσεις, όπως είναι αυτές των 14 αεροδρομίων.

Τι συνέβη στην σύσκεψη της ομάδας κοινοβουλευτικού
έργου;

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθορίστηκαν οι γενικές θέσεις με τις οποίες θα προσέλθει στο κόμμα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπός της, Γιώργος Κουμουτσάκος, ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να καταψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο και πως επίσης δεν θα αποδεχτεί τους νέους φόρους ενώ παράλληλα θα εξετάσει επιμέρους φοροελαφρύνσεις.

Όχι και στον «κόφτη»

Αρνητική θα είναι η ψήφος της Νέας Δημοκρατίας και στον «κόφτη» και ως προς τον μηχανισμό και ως προς το περιεχόμενο.

Επίσης η Νέα Δημοκρατίας τάσσεται και εναντίον της άρσης προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Σε τι θα πει «ναι» η Νέα Δημοκρατία;

Στις επιμέρους ιδιωτικοποιήσεων, όπως αυτές των 14 αεροδρομίων αλλά και στις διαρθρωτικές αλλαγές, όπως η μετατροπή της ΓΓΔΕ σε Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Έτοιμη να πει τα «όχι» αλλά και τα «ναι» της η Νέα Δημοκρατία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα