Εφτά Ισπανοί ορειβάτες παγιδεύτηκαν στα Πυρηναία

15:08 10/2/2016 - Πηγή: iPop

Εφτά Ισπανοί ορειβάτες παγιδεύτηκαν στα Πυρηναία, αφού εγκλωβίστηκαν σε μια σπηλιά που εξερευνούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, μια ομάδα Ισπανών ορειβατών αποτελούμενη από 6 άνδρες και 1 γυναίκα, που εξερευνούσαν σπηλιά στην περιοχή των Πυρηναίων, παρέμειναν παγιδευμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, στο εσωτερικό της σπηλιάς.

Οι γαλλικές αρχές, άρχισαν τις πρώτες πρωινές ώρες επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το εσωτερικό της σπηλιάς, όπου

βρίσκονταν παγιδευμένοι για πολλές ώρες.

BREAKING: French authorities say 7 spelunkers trapped in Pyrenees cave have been rescued uninjured.

— The Associated Press (@AP) February 10, 2016

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές τα μέλη της ορειβατικής ομάδας, παγιδεύτηκαν στην σπηλιά στα Πυρηναία, κατά τη διάρκεια εξερεύνησής τους. Οι ορειβάτες δεν νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, αλλά σε κατάσταση σοκ.

Γάλλοι αξιωματούχοι δήλωσαν πως οι Ισπανοί ορειβάτες, ήταν μέρος μιας ομάδας 15 εξερευνητών, που ξεκίνησαν την κάθοδο στην σπηλιά στα Πυρηναία , την Τρίτη το απόγευμα, λίγο πριν παγιδευτούν στο εσωτερικό της, ενώ η επιχείρηση διάσωσής τους διήρκεσε συνολικά τέσσερις ώρες.

The post Εφτά Ισπανοί ορειβάτες παγιδεύτηκαν στα Πυρηναία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα