Εύκολη μακαρονάδα με ό, τι έχεις πάντα στο ψυγείο σου!

14:41 30/5/2021 - Πηγή: iPop

Η μακαρονάδα είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των περισσότερων καθώς είναι γρήγορο να φτιαχτεί και πεντανόστιμο το αποτέλεσμα. Τα μακαρόνια είναι ένα φαγητό που μπορείς να το μαγειρέψεις και σκέτο και να το συνοδεύσεις ακόμα και από σκέτο τυρί ή κέτσαπ αν έχεις ξεμείνει εντελώς αλλά κάτι πρέπει να φας. Υπάρχει μία συνταγή για κόκκινη μακαρονάδα που κυριολεκτικά είναι με υλικά που πάντα έχεις στο σπίτι ακόμα και αν έχεις ξεμείνει!

Τι θα χρειαστείς για
τη συνταγή350 gr. μακαρόνια της αρεσκείας σου350 gr. ντομάτες ή ντομάτα κονκασέ ή στον τρίφτη1 ματσάκι μαϊντανό ή βασιλικό1 σκελίδα σκόρδο1 λεμόνι30 gr. βούτυρο1 κουταλιά της σούπας λάδιτριμμένο τυρίΑλάτιΠιπέρι

Ακόμα και αν δεν έχεις τριμμένο τυρί μπορείς να τη δοκιμάσεις και σκέτη!

Πώς θα φτιάξεις την κόκκινη μακαρονάδαΠλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τα χοντρά κομμάτια από τη φλούδα τουςΌταν τις καθαρίσουμε τις χτυπάμε για λίγο στο μπλέντερΣτη συνέχεια, πλένουμε το λεμόνι και αφαιρούμε τη φλούδα τουΈπειτα πλένουμε το μαϊντανό και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε μαζί με τη φλούδα του λεμονιούΠαίρνουμε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με τ βούτυροΠροσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη φλούδα του λεμονιούΡίχνουμε λίγο πιπέρι και αν μας αρέσουν τα καυτερά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο μπούκοβοΑφήνουμε τη σάλτσα μας να πάρει μία βράση και έπειτα σιγοβράζουμε για 30′ έχοντας μισοσκεπασμένη την κατσαρόλαΌταν η σάλτσα δέσει την αλατίζουμεΤέλος, βράζουμε τα ζυμαρικά μας και προσθέτουμε τη σάλτσα μας!

Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εύκολη μακαρονάδα με ό, τι έχεις πάντα στο ψυγείο σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα