Εδραιώνει την δυναμική του o Ντόναλντ Τραμπ- Συνεχίζεται η μάχη Κλίντον- Σάντερς

11:28 9/3/2016 - Πηγή: iPop

Εδραίωση της πολιτικής του δυναμικής θεωρείται η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στους προκριματικούς εκλογικούς κύκλους στο Μίσιγκαν αλλά και στο Μισισίπι. Η συγκεκριμένη νίκη του Τραμπ έκλεισε την «δύσκολη» προεκλογική εβδομάδα που χαρακτηρίστηκε από τις έντονες επιθέσεις που δέχθηκε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Τα νέα στοιχεία από τη νίκη του Τραμπ τονίζουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ο οποίος έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων λόγω των ρατσιστικών του σχολίων κατάφερε τελικά να «χτίσει» τις

νίκες του στις βιομηχανικές μεσοδυτικές πολιτείες, αλλά και στο βαθύ Νότο.

Όπως όλα δείχνουν ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρνει να κερδίζει και όλους αυτούς που θέλουν να ψηφίσουν έναν προεδρικό υποψήφιο εκτός του πολιτικού συστήματος.

Τι τόνισε σε συνέντευξη Τύπου του;

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη γνωστοποίηση του θετικού αποτελέσματος, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως μπορεί να φέρει νέους ψηφοφόρους στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στις συστημικές δυνάμεις του κόμματος λέγοντας πως «προσπαθούν ν’ ανακόψουν την πορεία του». Τόνισε παράλληλα: «Ότι θα πρέπει να κρατήσουν τα χρήματά τους και να επικεντρωθούν στην προσπάθεια νίκης επί των Δημοκρατικών, το Νοέμβριο».

Ο Ντ. Τραμπ είπε:

‘Ελπίζω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Συμβαίνει κάτι που είναι τόσο καλό που πρέπει ν’ αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον και να ενώσουμε το κόμμα

Επίσης, ο Τραμ άφησε αιχμές για τους συνυποψηφίους του, τον Τζον Κέισικ, κυβερνήτη του Οχάιο, τον Τεντ Κρουζ, Γερουσιαστή από το Τέξας και τον Μάρκο Ρούμπιο, Γερουσιαστή από τη Φλόριντα, λέγοντας πως «έχουν ελάχιστες ελπίδες να συνεχίσουν την προεκλογική τους εκστρατεία».

Μάχη ψήφο με ψήφο για Κλίντον- Σάντερς

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών μάχη για το ποιος θα επικρατεί δείχνουν η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπέρνι Σάντερς δίνουν στο Μίσιγκαν με το καταγεγραμμένο ποσοστό των ψήφων να προσεγγίζει το 50%.

Βέβαια, η Κλίντον κέρδισε στο Μισισίπι, με τη βοήθεια των αφροαμερικανών ψηφοφόρων, που αποτελούν ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% του εκλογικού σώματος των Δημοκρατικών.

The post Εδραιώνει την δυναμική του o Ντόναλντ Τραμπ- Συνεχίζεται η μάχη Κλίντον- Σάντερς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα