Έχεις αλλεργίες; Κάνε το σπίτι σου πιο ασφαλές

18:13 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Οι αλλεργίες σε καταδιώκουν. Όπου κι αν πας φτερνίζεσαι και ότι κι αν κάνεις τα μάτια σου βουρκώνουν. Είσαι αλλεργικός σχεδόν σε καθετί που υπάρχει στον αέρα. Όπως κατάλαβες, πρέπει να μετατρέψεις το σπίτι σου σε φρούριο, για να καταφέρεις να αφήσεις πίσω τις αλλεργίες και να ζήσεις μια ήρεμη ζωή.

Τι να κάνεις αν θες να μειώσεις τα αλλεργιογόνα που μπορεί να υπάρχουν σπίτι σου;Προσοχή στην υγρασία: Θα πρέπει να γνωρίζεις πως η υγρασία προκαλεί πολλά προβλήματα και ενισχύει τις αλλεργίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας οργανισμός.
Αν παρατηρήσεις, λοιπόν, πως ο χώρος σου έχει αυξημένα επίπεδα υγρασίας δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς αφυγραντήρες.Όσα λιγότερα πράγματα τόσο το καλύτερο: Τα πολλά, μικρά αντικείμενα μέσα στο χώρο μαζεύουν σκόνη. Όσο κι αν τα καθαρίζεις τακτικά τα υπολείμματα μένουν και έτσι σε κάνουν να υποφέρεις.Τι γίνεται με το air-condition; Αν χρησιμοποιείς πολύ το air-condition και αν τώρα που είναι χειμώνας το ανάβεις για να ζεσταίνεις το χώρο σου, μη ξεχνάς να καθαρίζεις τα φίλτρα του. Εκεί, μαζεύονται μικρόβια τα οποία αν δεν απομακρύνεις θα εισέλθουν στον οργανισμό σου.

The post Έχεις αλλεργίες; Κάνε το σπίτι σου πιο ασφαλές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα