Έχει πολλή ζέστη για να πας για τρέξιμο; Δοκίμασε αυτά τα τρικς!

08:37 30/5/2017 - Πηγή: iPop

Ο καιρός σιγά σιγά ζεσταίνει επικίνδυνα, όμως, εσύ δεν θέλεις να μείνεις μακριά το Καλοκαίρι απ’ την αγαπημένη σου γυμναστική: Το τρέξιμο έξω. Πώς θα καταφέρεις, όμως, να πηγαίνεις για τρέξιμο και να μην υποφέρεις απ’ την υπερβολική ζέστη; Υπάρχουν τρικς που είναι η κατάλληλη εποχή να δοκιμάσεις!

Το μυστικό βρίσκεται στο κεφάλι σου

Πριν πας για προπόνηση, κάνε ένα ντους και άσε το νερό να τρέξει στα μαλλιά σου, χωρίς να τα στεγνώσεις

μετά. Στη συνέχεια, πιάσε τα μαλλιά σου έναν σφιχτό κότσο. Καθώς τρέχεις, ο ζεστός άνεμος σε συνδυασμό με τα νωπά μαλλιά σου, θα σε κάνει να αισθάνεσαι δροσιά! Μπορείς επίσης να βάλεις ένα βρεγμένο μαντήλι στα μαλλιά σου και να κουβαλάς ένα μπουκαλάκι νερό για να βρέχεις τα μαλλιά σου ανά διαστήματα.

Πάγος

Πολλοί αθλητές, όπως η Ολυμπιακή μαραθωνοδρόμος Deena Kastor, φορούν ένα γιλέκο πάγου πριν αγωνιστούν. Έτσι, μειώνεται η θερμοκρασία του σώματος και αυξάνεται η αντοχή όταν ανεβαίνει η θερμότητα. Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο, γεμίζοντας με πάγο ένα παλιό σου καλσόν και τοποθετώντας το στο αθλητικό σου σουτιέν. Η αίσθηση μετά όταν τρέξεις θα είναι σούπερ!

Κατεψυγμένη πετσέτα

Μπορείς να κρατήσεις τον λαιμό σου δροσερό με μια κατεψυγμένη πετσέτα. Βάλε σε μια μικρή πετσέτα νερό και τοποθέτησέ την στην κατάψυξη για μια ώρα. Πριν ξεκινήσεις την προπόνησή σου, τύλιξε την πετσέτα γύρω απ’ τον λαιμό σου!

The post Έχει πολλή ζέστη για να πας για τρέξιμο; Δοκίμασε αυτά τα τρικς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα