Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό; Οι συμβουλές που θα σου δώσουν τη λύση!

14:06 8/10/2020 - Πηγή: iPop

Δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με τον σύντροφό σου; Μην αγχώνεσαι, γιατί σε όλες μας μπορεί να συμβεί. Ωστόσο, επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς να έρθεις σε οργασμό, είμαστε εδώ για να σου λύσουμε την απορία.

Αρχικά το πιο σημαντικό που πρέπει να σου πούμε είναι να μην αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει λόγος και το κάνεις ακόμα χειρότερο. Ποιο; Μα το σεξ φυσικά. Όταν αγχώνεσαι δε θα το απολαύσεις και δε θα περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι όπως έχουμε πει, το σεξ είναι απόλαυση, είναι μία σύνδεση με τον σύντροφό σου που δεν πρέπει να τη βλέπεις πιεστικά κι αγχωτικά.

Οι ειδικοί, λοιπόν, κάτι έχουν να σου πουν, ώστε όχι μόνο να έρθεις σε οργασμό, αλλά και να απολαμβάνεις το σεξ λίγο παραπάνω.

6 πιθανοί λόγοι που δεν έρχεσαι σε οργασμό!

Πώς να έρθεις σε οργασμό;Ανάπνεε σωστά

Όταν έχεις στρες, οι βαθιές ανάσες μπορούν να σε ηρεμήσουν. Λίγο πριν έρθεις, λοιπόν, σε οργασμό ανάπνεε βαθιά και σωστά. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να συντονιστείς καλύτερα με τη σεξουαλική πράξη και τον σύντροφό σου. Άσε που αφού έχεις χαλαρώσει θα το απολαύσεις και περισσότερο.

Bruno van der KraanΒάλε τις φαντασιώσεις στο “παιχνίδι”

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι η φαντασίωση. Δεν είναι ντροπή να έχεις φαντασιώσεις -καλύτερα βέβαια να είναι με τον σύντροφό σου- κι αυτό γιατί οι φαντασιώσεις θα σε βοηθήσουν να διεγερθείς πιο γρήγορα και περισσότερα, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να έρθεις σε οργασμό.

Αγάπα το σώμα σου

Πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να έρθουν σε οργασμό, επειδή ντρέπονται για το σώμα τους και αισθάνονται άσχημα στον κρεβάτι γυμνές. Μα είναι δυνατόν; Μην σκέφτεσαι πώς σε βλέπει ο σύντροφός σου, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και γενικά. Είναι μαζί σου γιατί είσαι εσύ αυτή που θέλει και καμία άλλη και σ’ αγαπάει όπως ακριβώς είσαι.

Μπορείς να διαβάσεις μερικά ακόμα tips για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, που θα σε βοηθήσουν και στο να έρθεις σε οργασμό!

Τέλος, μην ξεχνάς πως πρέπει να σταματήσεις να έχεις εμμονή με τον οργασμό, γιατί μπορεί να βλάψει τη σεξουαλική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος, το οποίο δε θα σε οδηγήσει σε οργασμό και φυσικά δε θα σου προσφέρει ικανοποίηση. Γενικά, έχοντας τον οργασμό στο μυαλό σου δε θα χαρείς πραγματικά το σεξ. Χάνεις την ουσία, δεν συνδέεσαι πραγματικά με τον σύντροφό σου και δεν αφήνεσαι. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να έρθει σε οργασμό ή να ικανοποιήσει τον άλλο, γεμίζοντας το κρεβάτι σου με άγχος. Όπως είπαμε, το σεξ είναι απόλαυση. Αν δεν χαλαρώσεις και δεν το ευχαριστηθείς, τότε τι νόημα έχει;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό; Οι συμβουλές που θα σου δώσουν τη λύση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα