Δύο περισσότερες μέρες οι Θεσμοί στην Αθήνα- Σταθάκης: «Πιεσμένο αλλά ρεαλιστικό το χρονοδιάγραμμα»

13:22 15/11/2016 - Πηγή: iPop

Κατά δύο ημέρες, όπως έγινε γνωστό από τον Υπ. Ενέργειας, αναμένεται να παρατείνουν την παραμονή τους στην Αθήνα οι Θεσμοί. Ο Γιώργος Σταθάκης δήλωσε, πως το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων είναι «Πιεσμένο αλλά ρεαλιστικό».

Ο Γιώργος εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τους Θεσμούς χαρακτήρισε το χρονοδιάγραμμα «πιεσμένο αλλά ρεαλιστικό» έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς και παράλληλα να κλείσει έγκαιρα η β’ αξιολόγηση.

Ο Υπουργός Ενέργειας σημείωσε χαρακτηριστικά:

Με

λίγη καλή θέληση απ’ όλες τις πλευρές θα έχουμε συμφωνία

Σ’ αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Γ. Σταθάκη οι υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Γιώργος Χουλιαράκης.

Σημειώνεται, πως στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης το κουαρτέτο θα έχει συνάντηση με τη νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Τονίζουμε, πως ο Γ.Σταθάκης αποκάλυψε ότι «στόχος είναι το Euroworking Group στις 28 Νοεμβρίου προκειμένου να υπάρξει επικύρωση της συμφωνίας ως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου».

«Στη συνάντηση αυτή δεν μπήκαν στην ουσία κανενός θέματος αλλά έμειναν στα διαδικαστικά, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον των θεσμών στα θέματα ενέργειας. Από σήμερα θα έχουμε διαδοχικές συναντήσεις για τα θέματα αυτά» επισήμανε ο Υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Υπερταμείο και εργασιακά στο μενού των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Δύο περισσότερες μέρες οι Θεσμοί στην Αθήνα- Σταθάκης: «Πιεσμένο αλλά ρεαλιστικό το χρονοδιάγραμμα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα