Εκατοντάδες οχήματα σηκώθηκαν απ’ την Τροχαία στην Αττική λόγω Ομπάμα- Οδηγίες για τους οδηγούς

12:31 15/11/2016 - Πηγή: iPop

Εκατοντάδες οχήματα έχουν σηκωθεί στην Αττική απ’ το πρωί της Τρίτης λόγω της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου υπολογίζεται ότι περί τα 600 οχήματα έχουν σηκωθεί απ’ τους δρόμους της Αττικής προκειμένου να μην εμποδίζουν την αυτοκινητοπομπή του Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr

απ’ την Γενική Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών προς το παρόν δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των οχημάτων, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ο τελικός απολογισμός διότι όλες οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός στους δρόμους.

Το τοπίο είναι θολό αναφορικά με το πώς οι οδηγοί θα μπορέσουν να παραλάβουν τα οχήματά τους, δηλαδή πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο ή όχι. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι πιθανότατα οι οδηγοί δεν θα πληρώσουν πρόστιμο.

Πού έχουν μεταφερθεί τα οχήματα;

Η πλειονότητα των οχημάτων δεν έχουν μεταφερθεί σε μάντρα της Τροχαίας, απλά σε κάποιο άλλο σημείο απ’ το σημείο στάθμευσης, προκειμένου να διευκολυνθεί η αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα.

Ωστόσο, πηγές απ’ την Τροχαία υπογραμμίζουν στο iPop.gr ότι οι μοτοσικλέτες που είχαν παρκάρει παράνομα σε πεζοδρόμια μεταφέρθηκαν σε μάντρες.

Πώς θα μπορέσουν οι οδηγοί να βρουν τα οχήματά τους;

Όποιος οδηγός δεν βρει το όχημά του στο σημείο όπου είχε παρκάρει, θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Τροχαία προκειμένου να γίνει η συνεννόηση για την παραλαβή του.

The post Εκατοντάδες οχήματα σηκώθηκαν απ’ την Τροχαία στην Αττική λόγω Ομπάμα- Οδηγίες για τους οδηγούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα