Self love: Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, κάνοντας δώρα στον εαυτό μας

19:13 8/2/2021 - Πηγή: iPop

Όσο εμπορική και να φαντάζει στα μάτια σου, η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, είναι μία ευκαιρία για υπενθύμιση της σημαντικότητας της αγάπης. Κάθε μορφή αγάπης κρύβει μία σπουδαία δυναμική. Σημαντικότερη όλων, η αγάπη προς τον ίδιο μας το εαυτό. Είναι η βάση για την προσωπική μας εξέλιξη αλλά και για να εξελίξουμε τις σχέσεις μας με τους γύρω μας. Φέτος, λοιπόν, στο ipop.gr γιορτάζουμε το self-love προσδίδοντας διαφορετική αξία στην ημέρα του

Αγ. Βαλεντίνου. Παρακάτω θα βρεις μικρές εκπλήξεις που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να αισθανθείς πιο όμορφα ή και πιο όμορφη.

Οι προτάσεις επικεντρώνονται στο wellness και είναι εκπρόσωποι της ολιστικής προσέγγισης του beauty που τόσο αγαπάμε!Πρώτη self love πρόταση για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Αρωματικά κεριά. Σου φαίνεται μία ανούσια πολυτέλεια; Θα σε διαψεύσω! Από τότε που έβαλα στην καθημερινή μου ρουτίνα το άναμμα των κεριών αναβαθμίστηκαν πολλές στιγμές της ημέρας. Το οχτάωρο της δουλειάς έγινε πιο δημιουργικό, η παρακολούθηση της αγαπημένης μου σειράς πιο χαλαρωτική και το αφρόλουτρο μου, θυμίζει θεραπεία spa. Πλέον, μπορείς να βρεις πληθώρα αρωματικών κεριών σε μεγάλο εύρος τιμών. Αγαπημένος μου οίκος στην κατηγορία των luxury κεριών είναι ο Diptyque και πρόσφατη αγορά μου ήταν το θρυλικό καρουσέλ

Αρωματικό κερί Baies, Diptyque

Περιστρέφεται με τη ζεστασιά της φλόγας και η μυρωδιά αναδύεται σε όλο το χώρο.

Αν επιθυμείς μία πιο οικονομική πρόταση, το Poppy Field από Zara Home είναι μία πολύ καλή επιλογή. Για να προσδώσεις φρεσκάδα στο χώρο.

Αρωματικό κερί, Poppy Fields, Zara HomeΔεύτερη και super αγαπημένη πρόταση

Αιθέρια έλαια. Μέχρι πρότινος ήταν κάπως υποτιμημένα στο κεφάλι μου. Όλα άλλαξαν στην πρώτη καραντίνα, μετά από μία έρευνα που έκανα για αυτά. Έχουν πάρα πολλούς τρόπους χρήσης και η άμεση επίδραση τους στη ψυχολογία, μου άλλαξαν γνώμη. Αγαπημένο μου αιθέριο έλαιο είναι το πορτοκάλι. Το άρωμα του μού δίνει φοβερή ενέργεια και ευεξία. Το απόλυτο tip με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, είναι ότι ρίχνω δύο σταγόνες στην υφασμάτινη μάσκα προστασίας πριν τη φορέσω. Το άρωμα με ακολουθεί όλη την ημέρα και μου χαρίζει γεμάτες ενέργεια ειπνοές. Πόσο περισσότερο self love για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε καιρούς πανδημίας.

Τρίτη self love πρόταση για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Άλατα Epsom. Είναι η νέα εμμονή της Gwyneth Paltrow και δεν γινόταν να της αντισταθώ. Τα άλατα μπάνιου Epsom είναι πλούσια σε μαγνήσιο και ιδιαιτέρως ευεργετικά για τον οργανισμό ,και πιο συγκεκριμένα για την επιδερμίδα. Λειτουργούν ως απολεπιστικό μέσο καθώς αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αφήνωντας το δέρμα λείο και απαλό. Απομακρύνουν μύκητες και βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιδερμίδα χάρη στο ph του άλατος, μειώνοντας έτσι και την κακοσμία των ποδιών που οφείλεται σε υπερανάπτυξη μικροοργανισμών. Παράλληλα βοηθούν στη μείωση των τοξινών από τα κύτταρα, ηρεμούν το νευρικό σύστημα και χαλαρώνουν του μύες. Αν δεν έχεις μπανιέρα, μπορεί να κάνεις ένα ποδόλουτρο με αυτά.

Scrub σώματος με άλατα espom, In your Dreams, Frank Body Τέταρτη self love πρόταση που μόλις έλαβα την επιβεβαίωση της παραγγελίας

Θα είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να θεωρηθώ βιβλιοφάγος. Διαβάζω 2 βιβλία το χρόνο, αλλά μου αρέσει να συλλέγω πληροφορία και να «ταξιδεύω» μέσα από το laptop ή το κινητό μου. Έτσι, ψάχνοντας για επιτυχημένους self love οδηγούς , ώστε να στους παρουσιάσω για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου έπεσα πάνω σε αυτό: “You are doing a freaking great job” , ένα βιβλίο απενοχοποίησης και επιβράβευσης του εαυτού μας. Παρόλα αυτά, δεν ήθελα να σου προτείνω κάτι που ΔΕΝ έχω διαβάσει ακόμα. Προτίμησα , λοιπόν, την εναλλακτική αυτού που είναι ένα ημερολόγιο του 2021. Κάθε σελίδα περιλαμβάνει μικρά tips βελτίωσης της ζωής μας, αλλά και ενθαρρυντικά quotes. Το βρήκα εξαιρετικό και το παρήγγειλα ως δώρο στον εαυτό μου για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Ημερολόγιο You are doing a freaking great job

Μία από τις αγαπημένες μου σελίδες του ημερολογίου

Σελίδα από το ημερολογίου “You are doing a freaking great job”

Μπορεί το παραπάνω άρθρο να μη περιλαμβάνει τις beauty προτάσεις που, συνήθως, αναμένεις από εμένα αλλά για να είσαι όμορφη πρέπει να αισθάνεσαι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Self love: Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, κάνοντας δώρα στον εαυτό μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα