Δροσιστικά smoothies

09:30 3/5/2014 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να κάνεις ηλιοθεραπεία, κρατώντας ένα απολαυστικό smoothie. Ακόμα καλύτερα, είσαι σπίτι σου, έχεις καλέσει την παρέα σου και θέλεις να τους προσφέρεις κάτι δροσιστικό. Mπορείς να τους εντυπωσιάσεις με τα νόστιμα και υγιεινά smoothies που θα σου προτείνουμε!

Smoothie φρούτων

Ρίχνεις στην κανάτα του μπλέντερ μισό φλυτζάνι χυμό πορτοκαλιού, μισό φλιτζάνι

με φράουλες και μία μπανάνα. Τα ανακατεύεις για 3 λεπτά και μετά προσθέτεις μία μπάλα παγωτό γιαούρτι. Χτυπάς πάλι το μίγμα για 3 λεπτά και προσθέτεις τα παγάκια! Αφού τα ανακατέψεις για 2 λεπτάκια, το smoothie σου, θα είναι έτοιμο να τo απολαύσεις!

Smoothie με ανάμεικτα φρούτα

Θα χρειαστείς 1 φλιτζάνι με χυμό μήλου, 120 γραμμάρια ακτινίδια κομμένα σε φέτες, 5 φράουλες, 1 μπανάνα και παγάκια. Ρίχνεις πρώτα τα φρούτα στο μπλέντερ και τα ανακατεύεις για 3 λεπτά. Μετά ρίχνεις 3 – 4 παγάκια και πάλι τα ανακατεύεις για 2 λεπτάκια και το smoothie σου, είναι έτοιμο. Τελείωσες! Απόλαυσέ το!

Smoothie ροδάκινο

Παίρνεις 2 ροδάκινα κομμένα στα δύο, μισό φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού, μισό φλιτζάνι με γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 6 παγάκια. Τα ρίχνεις στο μπλέντερ και ανακατεύεις μέχρι να πήξει το μίγμα. Στο τέλος ρίχνεις 3 κουταλιές του γλυκού μέλι και ανακατεύεις για 1 λεπτάκι. Η γεύση του, είναι απλά υπέροχη!

Smoothie καρπούζι

Χρειάζεσαι 4 φέτες καρπούζι καθαρισμένες, 1 κουταλιά του γλυκού λεμόνι, 1 δόση βανίλια, 1 κουταλιά μέλι και 3 παγάκια. Τα ανακατεύεις για 3 λεπτά και προσθέτεις 1 κεσεδάκι γιαούρτι. Τα χτυπάς μέχρι να γίνει απαλό και αφρώδες το μίγμα. Enzoy!

Δοκίμασε τα και δεν θα χάσεις!

The post Δροσιστικά smoothies appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα