Δρίτσας και Σκουρλέτης εκτός Πολιτικής Γραμματείας- Ποιους πρότεινε ο Α. Τσίπρας;

20:15 23/10/2016 - Πηγή: iPop

Εκτός της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μένουν οι κ.κ. Δρίτσας και Σκουρλέτης. Σημειώνουμε πως η νέα Πολιτική Γραμματεία «σπάει» σε δύο κομμάτια με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ποιους πρότεινε ο Α. Τσίπρας για το Πολιτικό Συμβούλιο;

Ο Πρωθυπουργός πρότεινε

τους Γιάννη Δραγασάκη, Νίκο Βούτση, Αριστείδη Μπαλτά, Όλγα Γεροβασίλη, Ρένα Δούρου, Νίκο Φίλη, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά και Ράνια Σβίγγου.

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι εξής:Σία ΑναγνωστοπούλουΔημήτρης ΔημητριάδηςΝάσος ΗλιόπουλοςΝατάσα ΘεοδωρακοπούλουΕφη ΚαλαμαράΠέτρος ΚαλκανδήςΠέτρος ΚαραγεώργοςΚατερίνα ΚνήτουΑντώνης ΚοτσακάςΕρμίνα ΚυπριανίδουΠάνος ΛάμπρουΑγγελος ΜανταδάκηςΓιάννης ΜπουρνούςΑλκης ΡήγοςΝίκος ΣκορίνηςΜιχάλης ΥδραίοςΜαρίκα ΦραγκάκηΑλέξης Χριστόπουλος

Για γραμματέας υποψήφιος είναι ο Παναγιώτης Ρήγας.

Τα δύο μέρη της Πολιτικής Γραμματείας:Το Πολιτικό Συμβούλιο: Θα αποτελείται από 11 άτομα συν τον Πρόεδρο και Γραμματέα κόμματος και θα παίζει τον ρόλο του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίαζε έως τώρα συνήθως κάθε Δευτέρα.Το Εκτελεστικό Συμβούλιο: Θα ασχολείται κυρίως με τα κομματικά και οργανωτικά θέματα και θα αποτελείται από 16 μέλη.

The post Δρίτσας και Σκουρλέτης εκτός Πολιτικής Γραμματείας- Ποιους πρότεινε ο Α. Τσίπρας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα