Δουλειά από το σπίτι: Γιατί μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο καλή ιδέα

16:45 9/5/2016 - Πηγή: iPop

Όλο και περισσότερες δουλειές στις μέρες μας δίνουν τη δυνατότητα της εργασίας από το σπίτι κι αν όχι σε καθημερινή βάση σίγουρα υπάρχει η επιλογή για ορισμένες μέρες. Αυτό είναι κάτι που συνήθως κάνει πολύ χαρούμενους τους εργαζόμενους.

Εμείς όμως σήμερα είμαστε εδώ για να πούμε την αντίθετη άποψη: Γιατί η δουλειά από το σπίτι μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο καλή ιδέα!

Στο γραφείο βλέπεις φίλους, στο σπίτι εργάζεσαι μόνος

Σε ό,τι δουλειά και να είσαι σίγουρα θα έχεις κάνει ορισμένες παρέες στο γραφείο. Και τι καλύτερο από το να πίνεις ένα καφέ

με τους φίλους από τη δουλειά σου στο διάλειμμα; Εξάλλου ξέρεις ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να σε καταλάβουν απόλυτα στα προβλήματα της δουλειάς. Με τους συναδέλφους σου αναπτύσσεις έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό διότι σας δένει ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής σας.

Κεφάλαιο οργάνωση

Όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να οργανωθείς και να συγκεντρωθείς το ίδιο στη γραφείο και στο σπίτι. Στο σπίτι μπορεί το οτιδήποτε και ο οποιοσδήποτε να σου αποσπάσει την προσοχή ενώ στον χώρο εργασίας σου οι πιθανότητες μειώνονται στο μισό! Βρίσκεσαι με ανθρώπους που κάνουν το ίδιο πράγμα με εσένα, μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί τη δουλειά της ημέρες και φυσικά να προσφέρετε ο ένας στον άλλον βοήθεια.

Όταν το σπίτι σημαίνει χώρος εργασίας και η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ

Όταν φέρνεις στη δουλειά στο σπίτι καλώς η κακώς είναι πολύ πιο δύσκολο να αποκοπείς απ’ αυτήν. Το δωμάτιο σου γίνεται ο χώρος εργασίας σου και δεν μπορείς πλέον να δεις πάντα το σπίτι σου ως χώρο στον οποίο χαλαρώνεις. Επίσης είναι πιο εύκολο να πέσεις στην παγίδα του να μην σταματήσεις να δουλεύεις ακόμα κι αν τελείωσε η ώρα σου επειδή δεν φεύγεις ποτέ από το χώρο της δουλειάς σου. Είναι καλό να διαχωρίζεις τον προσωπικό σου χώρο από το χώρο εργασίας.

The post Δουλειά από το σπίτι: Γιατί μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο καλή ιδέα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα