Δώρα Χρυσικού: Μετά τις καταγγελίες, κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους…

16:48 29/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Δώρα Χρυσικού ήταν απ’ τους ανθρώπους που απ’ το πρώτο λεπτό που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη, βρέθηκε στο πλευρό της και επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Τώρα, με μια ανάρτησή της στο Facebook εξηγεί ότι πολλοί αυτές τις μέρες θα έχουν χάσει τον ύπνο τους αλλά δεν πειράζει διότι όλα τα προηγούμενα χρόνια εκείνη και οι συνάδελφοί της υπέφεραν.

Όπως λέει στο κείμενο της η ηθοποιός, θαυμάζει το θάρρος και τη γενναιότητα των συνεδέλφων της σκεπτόμενη όλα τα προηγούμενα χρόνια που έζησαν

μέσα στον φόβο, την ενοχή και την ντροπή.

Η ανάρτηση που έκανε η Δώρα Χρυσικού στο Facebook της:

«Μετά τις απανωτές καταγγελίες συναδέλφων για κακοποιητικές συμπεριφορές κάποιοι έχουν χάσει τον υπνο τους. Λογικό και αναμενόμενο. Δεν πειράζει όμως γιατί τόσα χρόνια τον χάναμε εμείς, τα κορίτσια και αγόρια που πέσαμε στα ασεβή χέρια σας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Ας έρθουν όλα στο φως πια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και όταν ξαναανοίξουν τα θέατρα θα ξανασυστηθούμε , και θα ανασάνουμε αλλιώς, και θα ξέρουμε πως αυτή η νίκη είναι όλων μας. Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν απ’ τα μάτια μου, σκεφτόμενη το θάρρος και τη γενναιότητα των συναδέλφων μου, τα χρόνια της ντροπής, της ενοχής, της απαξίωσης και του φόβου, του κινδύνου. Της σιωπηλής υποψίας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική. Μιλάω αυτες τις μέρες με συναδέλφους μου και όλοι λέμε το ίδιο «κάτι αλλάζει ρε γαμώτο». Καιρός ήταν. Τώρα είναι της μόδας η αλήθεια. Είμαστε εμείς. Και σε όσους δεν αρέσει ΞΥΔΙ».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δώρα Χρυσικού: Μετά τις καταγγελίες, κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους… εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα