Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού

15:33 12/5/2016 - Πηγή: iPop

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού προέβη το Μαξίμου το οποίο επισημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας μένει σε ενοίκιο στη Κυψέλη.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα πόθεν έσχες των βουλευτών

αναλυτικά.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός μένει στην Κυψέλη σε ενοίκιο.

Το ακίνητο το οποίο εμφανίζεται στην ιδιοκτησία του, στην δήλωση Πόθεν Έσχες, είναι το πατρικό του στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και έχει μεταβιβαστεί με γονική παροχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το είδος της δημοσιογραφίας που εξαπολύει επιθέσεις λάσπης χωρίς να επιβεβαιώνει τα πραγματικά στοιχεία, ονομάζεται και δημοσιογραφική αλητεία.

Η δημοσιογραφική αλητεία είναι από ότι φαίνεται το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής.

Αυτά».

Αναλυτικά το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού:

Ο Πρωθυπουργός ο οποίος τότε ήταν Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δήλωσε εισοδήματα 69.324 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και λοιπά έσοδα.

Παράλληλα, στην κατοχή του διαθέτει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ το οποίο απέκτησε το 1996 καταβάλλοντας 123.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει στην κατοχή του μετοχές. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως οι τραπεζικές καταθέσεις του ανέρχονταν σε 6.999 ευρώ και βρίσκονταν στην Εθνική Τράπεζα.

Επίσης, ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν διέθετε ιδιωτικό αυτοκίνητο, αλλά είχε μια μηχανή BMW 650 κυβικών που αγόρασε το 2007. Ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν δήλωσε συμμετοχή σε καμία επιχείρηση ούτε είχε στη διάθεσή του μετοχές.

photo:Getty

The post Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα