Διακοπές στη Σαντορίνη; Εδώ θα δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις

17:08 16/7/2020 - Πηγή: iPop

Τι εισαγωγή για θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το νησί με την απαράμιλλη ομορφιά και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα; Οι διακοπές στη Σαντορίνη αποτελούν μια ολόκληρη εμπειρία… Απ’ την στιγμή που κατεβαίνεις απ’ το πλοίο ή το αεροπλάνο, αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σ’ έναν ευλογημένο τόπο!

Η αύρα αυτού του νησιού σε κερδίζει αμέσως και τα μοναδικά τοπία μπορούν να γοητεύσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Αν και για σένα φέτος ο προορισμός είναι η Σαντορίνη, έχουμε βρει τον

απόλυτο παράδεισο που ακούει στο όνομα Desiterra Villas.

Λίγο έξω απ’ τα Φηρά, σ’ ένα ευλογημένο τοπίο, θα βρεις τη διαμονή των ονείρων σου, που θα σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη, διαφορετική εμπειρία ολόκληρου του νησιού.

View this post on Instagram

A post shared by Desiterra Suites and Villas (@desiterra) on Jun 26, 2019 at 1:01am PDT

Διακοπές στη Σαντορίνη στο Desiterra Villas

Το Desiterra Villas κάνει πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία πριν καν την εκφράσεις… Ιδιωτικότητα, πολυτέλεια, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό μ’ ένα μαγικό τοπίο.

Οι αυτόνομες villas του Desiterra με την ιδιωτική πισίνα, την στεγασμένη βεράντα και τη θέα στο Αιγαίο, προσφέρουν μια άνετη διαμονή 2 έως 6 ατόμων. Θα νιώσεις την απόλυτη γαλήνη, ενώ παράλληλα θα αισθανθείς ότι είναι απόλυτα σεβαστή η ιδιωτικότητά σου.

View this post on Instagram

Laid-back island living at its finest — choose your pace at #desiterra resort villas. Book now, opening April 1st #luxuryresorts #travelgreece #greekislands #santorini #laidback #choosejoy #travelgoals #vacationgoals #resortlife #chooseyourpath2019 #summertime

A post shared by Desiterra Suites and Villas (@desiterra) on Jan 9, 2019 at 12:28am PST

Και φυσικά, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στη θέα του ηλιοβασιλέματος παρέα μ’ ένα ποτήρι κρασί ή με το αγαπημένο σου κοκτέιλ.

View this post on Instagram

Grab the opportunity to taste some outstanding wines from the oldest vineyards of Europe. #desiterra team we will be happy to make all necessary arrangements for you(great spot to #popthequestion ). One of our favorites Venetsanos Winery with unique view at the famous #caldera #santorini #summer2019 #couplegoals #sunset #caldera #summer #traditional #winetasting #winery #pairing #localsnacks #greekmeze #localkitchen #thira #oia #luxuryresort #luxurylifestyle #pamperyourself #romantic #getaway #greece #greekislands

A post shared by Desiterra Suites and Villas (@desiterra) on Jun 25, 2019 at 2:45am PDT

Villas

Η διακόσμηση στο εσωτερικό των Desiterra Villas αντανακλά όλη την αισθητική του νησιού. Προσεγμένα κομμάτια, με στοιχεία από τον Μινωικό πολιτισμό, αλλά και ιταλικές επιρροές και minimal αισθητική, συνθέτουν έναν χώρο που σε ηρεμεί αλλά παράλληλα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βιώνεις μια αβίαστη πολυτέλεια.

Παροχές & Υπηρεσίες

Οι διακοπές στη Σαντορίνη στο Desiterra δεν θα μπορούσαν παρά να συνδυαστούν με τις αντίστοιχου επιπέδου παροχές και υπηρεσίες.

Το εστιατόριο του Desiterra Luxury Suites & Villas προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μενού με σαντορινιώτικη κουζίνα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για private dining στο δωμάτιό μας.

Η κεντρική πισίνα με το pool bar προσφέρει στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, αλλά και ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση.

Δίπλα στην πισίνα, έχουμε την ευκαιρία να αποβάλλουμε το στρες και να χαλαρώσουμε μ’ ένα τονωτικό μασάζ, ενώ τα προγράμματα yoga και pilates μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε την καλή φυσική μας κατάσταση ακόμα και στις διακοπές μας.

Κι αν αισθανθείς κι εσύ ότι δεν θέλεις να φύγεις απ’ τον απόλυτο παράδεισο, να σε ενημερώσουμε πως δεν χρειάζεται να μετακινηθείς ούτε για τα απαραίτητα… Το Desiterra διαθέτει mini market όπου μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οτιδήποτε χρειαστείς, η reception είναι διαθέσιμη 24/24 για σένα προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Οι παροχές δεν σταματούν εκεί βέβαια… Στο Desiterra Villas μπορείς να διοργανώσεις τη δεξίωση του γάμου σου, τη βάφτιση του παιδιού σου, μια επαγγελματική συνάντηση και να απολαύσεις την ιδιωτικότητα σε συνδυασμό με την πολυτέλεια σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Εάν το επιθυμείς, το Desiterra αναλαμβάνει να οργανώσει για σένα Wine Tours, Private Tours στα γύρω νησιά κι άλλες tailor made εμπειρίες.

Στο Desiterra Villas μπορείς να βιώσεις τις διακοπές στη Σαντορίνη όπως ακριβώς τις έχεις φανταστεί. Μην περιμένεις άλλο, κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Διακοπές στη Σαντορίνη; Εδώ θα δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα