Διαφορετικές γυναίκες δίνουν διαφορετικό ορισμό στο “καλό σεξ”!

16:07 9/3/2020 - Πηγή: iPop

Η πίτσα είναι σαν το σεξ. Ακόμη κι αν είναι κακή, δεν παύει να είναι καλή. Έτσι, λένε τουλάχιστον… Το καλό σεξ για τον κάθε ένα σημαίνει κάτι διαφορετικό. Διαφορετικές γυναίκες, δίνουν τον δικό τους ορισμό.

Το καλό σεξ σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Το σεξ περιλαμβάνει τις πιο οικείες, προσωπικές σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Και αυτά αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, μέσω της εμπειρίας, και απ’ τον έναν σύντροφο στον άλλον.

Πρόκειται για μια συναισθηματική και αισθησιακή εμπειρία. Μας προσφέρει μια συνάντηση με τον βαθύτερο εαυτό μας μέσω ισχυρών σωματικών και συναισθηματικών συναισθημάτων.

Πώς ορίζουν το καλό σεξ διαφορετικές γυναίκες;«Σε γενικές γραμμές, το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση ήταν πολύ καλύτερο από σύντομες σχέσεις. Και το σεξ μέσα στον γάμο, είναι το καλύτερο για μένα. Είναι τόσο όμορφο να έχεις μια τέτοια βαθιά σχέση κι αγάπη για τον άλλον που τα σώματά σας κατά τη διάρκεια του σεξ, λειτουργούν ως ένα. Κι όταν έχεις αυτό το επίπεδο άνεσης στη σχέση, μπορείτε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς για να πειραματιστείτε με περισσότερα “παιχνίδια” και “τεχνικές” που δίνουν μόνο ευχαρίστηση», αναφέρει η Hillary R.

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco«Για μένα το καλό σεξ σημαίνει να είσαι στην ίδια σελίδα με τον άλλον άνθρωπο. Πάντα με ελκύουν οι μεγαλύτεροι άνδρες και ευχαριστιέμαι την σεξουαλική επαφή. Είμαι τυχερή επειδή έχω γνωρίσει άνδρες που γνώριζαν τι έκαναν και τι τους άρεσε και εκτιμούσαν το σώμα μιας γυναίκας. Το eye contact, τα απαλά αγγίγματα και το ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του άλλου είναι σημαντικά για μένα», αναφέρει η Rochelle W.

5 + 1 απροσδόκητοι λόγοι που δεν έχεις όρεξη για σεξ!

«Γνωρίζω ότι έχω ευχαριστηθεί το σεξ όταν δεν έχω την ενέργεια να κουνηθώ μετά. Κι αυτό σημαίνει ότι έχω έναν πολύ μεγάλο οργασμό. Γι αυτό χρειάζονται τα προκαταρκτικά και ο χρόνος για να ανακαλύψει ο ένας το σώμα του άλλου. Και σίγουρα είναι απαραίτητη για μένα και η συναισθηματική σύνδεση με τον άλλον», λέει η Emily B.«Όταν ξεκίνησα να έχω ερωτικές επαφές το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου, εις βάρος της δικής μου ευχαρίστησης. Τώρα, όμως, γνωρίζω ότι το καλό σεξ είναι να ζητάς αυτό που πραγματικά θέλεις», αναφέρει η Jordan T.«Αυτό που θα πρέπει να σου προκαλεί είναι υγεία στο σώμα,πάθος στην καρδιά και τόνωση στο μυαλό. Πρέπει να νιώθετε άνετα, να επικοινωνείτε όμορφα και να θέτετε τα όρια σας και τις επιθυμίες σας», λέει  Dr. Kate White.Διαβάστε επίσης:

Οι λόγοι που μειώνεται το σεξ με τα χρόνια σε μια σχέση

Photo: Unsplash/Jeremy Bishop

Το άρθρο Διαφορετικές γυναίκες δίνουν διαφορετικό ορισμό στο “καλό σεξ”! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα