Δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ τονίζει ο Σκουρλέτης

10:30 2/4/2016 - Πηγή: iPop

Στα 2.2 δις ευρώ έχουν φτάσει οι ανείσπρακτες οφειλές προς τη ΔΕΗ, σύμφωνα με της δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά διακανονισμοί χωρίς προκαταβολή.

Για τις ρυθμίσεις που θα γίνουν στα ανείσπρακτα τιμολόγια της ΔΕΗ

μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης το πρωί του Σαββάτου υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι να δοθεί στους καταναλωτές η δυνατότητα διακανονισμού σε δόσεις χωρίς προκαταβολή. Την ίδια στιγμή ο υπουργός αποκάλυψε ότι δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των τιμολογίων.

Ο υπουργός μάλιστα άφησε ανοικτό το παράθυρο για μειώσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΗ εφόσον όμως πρώτα μειωθούν οι συνολικές οφειλές εντός του έτους.

Πρόωρες εκλογές και διαπραγμάτευση

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε και σε άλλα καυτά ζητήματα όπως οι πρόωρες εκλογές, τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων αλλά και τη διαπραγμάτευση.

Απορρίπτοντας τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ο Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ.

Όσοι πετάνε φωτοβολίδες όπως αυτή που είπε ο πρόεδρος της ΝΔ περί εκλογών τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης αντικειμενικά το μόνο που κάνουν είναι να υπονομεύουν αυτή την κρίσιμη στιγμή κάτι που πάει να κλείσει. Διότι ο κ. Μητσοτάκης είναι δεδομένο ότι τρέμει το φυλλοκάρδι του το να οδηγηθούμε σε εκλογές διότι και θα ηττηθεί η ΝΔ και επειδή είναι νέος αρχηγός θα αμφισβητηθεί γιατί το κόμμα είναι τριχασμένο αυτή τη στιγμή. Το λέει απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, κακό δείγμα γραφής από την πλευρά του

Ενώ για τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία είπε πως δεν πιστεύει αυτά τα αποτελέσματα (σσ αναφερόμενος στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που δείχνει ότι η ΝΔ προηγείται με διαφορά 8 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ) καθώς «η επαφή με τον κόσμο δεν μου δείχνει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε μια κοινωνία η οποία αμφισβητεί αυτή την κυβέρνηση. Έχουμε μια κοινωνία η οποία μπορεί να είναι στεναχωρημένη, μπορεί να εμπνέεται αλλά που τελικά δίνει χρόνο, δίνει τράτο σε αυτή την κυβέρνηση να προχωρήσει και να την αξιολογήσει».

Για την πορεία της αξιολόγησης και την ολοκλήρωση της ο υπουργός εξήγησε πως “είναι μία ημερομηνία ορόσημο για την ίδια την οικονομία, για την απελευθέρωση επενδυτικών δυνάμεων για τη δυνατότητα να μπει η χώρα σε έναν διαφορετικό δρόμο”.

Photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ τονίζει ο Σκουρλέτης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα