Αναχώρησε το ζεύγος Macron απ’ την Ελλάδα | Photos

16:28 8/9/2017 - Πηγή: iPop
Η κυρία Brigitte Macron το είπε ότι δεν θα φύγει και εμείς δεν την πιστέψαμε! Το ζεύγος Macron ήθελε να παρατείνει λίγο ακόμα την παραμονή του στην Ελλάδα και έτσι έκανε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία στο Σύνταγμα!

Ο Emmanuel και η Brigitte Macron ενώ είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν στις 16:00 απ’ το Ελευθέριος Βενιζέλος, βρέθηκε να

περπατά στην πλατεία Συντάγματος.

Το ζεύγος σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο, φεύγοντας απ’ το Γαλλικό Ινστιτούτο της οδού Σίνα αντί να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο, όπως όριζε το επίσημο πρόγραμμά του, βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος να περπατά ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, με το οποίο αντάλλαξε χειραψίες και μερικές selfies.

Ο Emmanuel Macron με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και τη συνοδεία του, απόλαυσε τη βόλτα του περπατώντας στον κεντρικό δρόμο της Ερμού μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πλήθους.

Πολίτες χειροκροτούσαν τον Γάλλο Πρόεδρο, ενώ αυτός ανταποκρίθηκε με χαμόγελα και χειραψίες.

Στο τέλος της Ερμού μπήκαν μέσα στην αυτοκινητοπομπή τους κατευθύνθηκε προς το Ελ. Βενιζέλος.

Στις 17:10 το ζεύγος έφτασε στο αεροδρόμιο όπου τον περίμενε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην Ε9. Η Brigitte επιβιβάστηκε σε διαφορετικό αεροσκάφος απ’ αυτό του Emmanuel Macron. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αναχώρησε πρώτος ενώ το αεροσκάφος της συζύγου του απογειώθηκε 10 λεπτά αργότερα.

Photo: Eurokinissi

Το άρθρο Αναχώρησε το ζεύγος Macron απ’ την Ελλάδα | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα