Δείτε LIVE την πρώτη ομιλία του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην ΚΟ του κόμματος

14:18 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη ομιλία του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ΚΟ του κόμματος.

Δείτε την εδώ LIVE και διαβάστε κάτω από το video όλα όσα έχουν ειπωθεί:

Ξεκινώντας την ομιλία του ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο έτος που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες και, όπως τόνισε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο για το κόμμα αλλά σημείωσε πως οι υποστηρικτές του κατάφεραν να το

κρατήσουν όρθιο.

«Αντισταθήκατε στο πρωτόγνωρο τσουνάμι λαϊκισμού που έπληξε την χώρα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και αφού ευχαρίστησε τον Γ. Πλακιωτάκη και τον Γ. Τραγάκη ζήτησε από τους όσους βρίσκονταν εκεί να χειροκροτήσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και συμπλήρωσε:

Μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί με τον κ.Μεϊμαράκη, τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Γεωργιάδη.

Επισήμανε πως προσωπικός του στόχος είναι να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης η οποία θα βασίζεται σε αλήθειες με όλους τους Έλληνες.

Στη συνέχεια σημείωσε:

Αναγνωρίζουμε με θάρρος ότι οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη πολλές φορές στο παρελθόν και δικαίως.Έχω πει ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα της χώρας και η πολιτική θα το λύσει.

«Η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων και σήμερα είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να αφήσουμε πίσω τον εφιάλτη των μνημονίων» εξήγησε.

Επίθεση στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:

«Είναι τόσο δραματική που γρήγορα θα αναλάβουμε το τιμόνι της χώρας. Όχι μόνο με όραμα αλλά με σχέδιο. Δεν ασκούμαστε στην κριτική, είναι πολύ εύκολη, εμείς παίρνουμε οριστικά διαζύγιο από το λαϊκισμό».

Για το ασφαλιστικό:

«Το πρώτο θέμα, είναι το κρίσιμο ζήτημα του ασφαλιστικού και εκεί θα δώσουμε το πρώτο αντιπολιτευτικό μας στίγμα, θα αντιταχθούμε στην πρόταση της κυβέρνησης και θα την καταψηφίσουμε. Έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας για τη δική μας πρόταση για το ασφαλιστικό.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα:

Εμείς στήριξη αλακάρτ στον κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να δώσουμε. Βολικό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει. Εμείς επιδιώκουμε πραγματική ανάκαμψη. Θέλουμε πρώτα να φτιάξουμε την πίτα και μετά να την μοιράσουμε δίκαια.
Και πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Δεν θα επιτρέψουμε άλλα τυχοδιωκτικά παιχνίδια σε βάρος του τόπου
υπάρχει ένα θέμα, που απαιτεί συνένωση και συνεννόηση».

Επίσης τόνισε μιλώντας για την συνάντηση που θα έχει άμεσα με τον Πρωθυπουργό: «Θα του ζητήσω να συμφωνήσουμε σε όλα τα άρθρα που θα προταθούν για αναθεώρηση».

Τι είπε για τις Σκουριές;

Ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα που ξεπερνά το 1 δις Ευρώ, θυσιάζοντας 1500 θέσεις εργασίας στις Σκουριές.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε: «Θα κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών απέναντι στον λαϊκισμό, από όπου και αν αυτός προέρχεται
από εδώ και στο εξής η ΝΔ πρέπει να στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά από ιδιωτική χρηματοδότηση. Θα ξεκινήσουμε άμεσα μια οικονομική εκστρατεία. Θα ζητήσουμε λίγα από πολλούς» και εξήγησε:

Πρώτα θα απευθυνθούμε στα μέλη μας, μετά στην δημόσια επιχορήγηση η οποία έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η οποία θα αξιοποιείται για καλύψει τις υποχρεώσεις του κόμματος και θα σχεδιάσουμε ένα νέο οργανόγραμμα. Θα χρειαστεί να επαναγκατασταθούμε, καθώς το κτήριο της Συγγρού είναι πολύ ακριβό.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αποτελεί το τελευταίο & χειρότερο κεφάλαιο στο βιβλίο του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού. Αυτό το βιβλίο κλείνει η ΝΔ» σημείωσε.

photo:©INTIMEnews/ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

The post Δείτε LIVE την πρώτη ομιλία του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην ΚΟ του κόμματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα