Δεύτερη φορά μπαμπάς ο Zuckerberg | Το συγκινητικό μήνυμα του Mr Facebook

20:54 28/8/2017 - Πηγή: iPop
ΔεύτερηZuckerberg | φορά μπαμπάς έγινε ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, σύμφωνα με ένα δικό του post στο προσωπικό του λογαριασμό το βράδυ της Δευτέρας. Το συγκινητικό του μήνυμα για τη δεύτερη κορούλα του, την August.

Ο Zuckerberg στο γράμμα προς την κόρη του, το οποίο έγραψε μαζί με τη σύζυγό του, περιγράφει τον κόσμο στον οποίο ελπίζουν με μεγαλώσει

η κορούλα του ενώ οι δύο τους ελπίζουν να μη μεγαλώσει πολύ γρήγορα.

Η δημοσίευση στο Facebook:

Posted by Mark Zuckerberg on Montag, 28. August 2017

«Αγαπημένη August,

Καλωσόρισες στον κόσμο! Η μαμά σου και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα γίνεις. Όταν γεννήθηκε η αδερφή σου, γράψαμε ένα γράμμα σχετικά με τον κόσμο τον οποίο ελπίζαμε ότι αυτή και τώρα εσύ θα μεγαλώσετε- έναν κόσμο με καλύτερη παιδεία, λιγότερες ασθένειες, ισχυρότερες κοινότητες και μεγαλύτερη ισότητα.

Γράψαμε ότι με όλες τις προόδους στην επιστήμη και την τεχνολογία, η γενιά σας θα πρέπει να να ζήσει δραματικά καλύτερες ζωές απ’ τις δικές μας και εμείς έχουμε την ευθύνη να το πραγματοποιήσουμε.

Παρόλο που οι τίτλοι επικεντρώνονται συχνά στο τι πάει λάθος, εμείς ακόμα πιστεύομε ότι οι θετικές τάσεις θα κερδίσουν. Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον σας.
Αλλά αντί να γράψουμε για την ενηλικίωση θα μιλήσουμε για την παιδική ηλικία. Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σοβαρό μέρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να βρείτε τον χρόνο, να βγείτε έξω και να παίξετε.

Θα είσαι πολύ απασχολημένη όταν θα μεγαλώσεις, οπότε ελπίζω να βρεις τον χρόνο να μυρίσεις όλα τα λουλούδια και να βάλεις όλα τα φύλλα που θέλεις τώρα στο μπουκέτο σου.

Ελπίζω να διαβάσεις τα αγαπημένα σου βιβλία του Dr. Seuss, τόσες πολλές φορές που να ξεκινήσεις να επινοείς τις δικές σου ιστορίες για τον Vipper του Vipp. Ελπίζω να μπεις στο καρουζέλ με τη Max μέχρι να εξημερώσετε το χρώμα κάθε αλόγου. Ελπίζω να τρέξεις όσους γύρους θέλεις γύρω απ’ το σαλόνι και την αυλή μας. Και ελπίζω να «πάρεις πολλούς υπνάκους».Ελπίζω να κοιμάσαι καλά και ακόμα και στα όνειρά σου να νιώθεις πόσο σε αγαπάμε.

Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Μόνο μια φορά έχεις την ευκαιρία να είσαι παιδί, οπότε μην την ξοδέψεις με το ν’ανησυχείς υπερβολικά για το μέλλον. Εμείς είμαστε εδώ γι’ αυτό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε πως ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος για σας και όλα τα παιδιά της γενιάς σας.

August, σ’ αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτήν την περιπέτεια μαζί σου. Σου ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και τόση ελπίδα όση μας δίνεις εσύ.

Αγάπη,
Μαμά και Μπαμπάς»

The post Δεύτερη φορά μπαμπάς ο Zuckerberg | Το συγκινητικό μήνυμα του Mr Facebook appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα