Δεύτερη εμφάνιση κάνει ο Σώρρας με γραπτή δήλωση

10:31 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Δεύτερη εμφάνιση κάνει ο Σώρρας με γραπτή δήλωση, έπειτα από το βίντεο που ανέβασε στα social media εξηγώντας ότι είναι αθώος!

Έπειτα από την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξη, ο Αρτέμης Σώρρας απευθύνεται στον κόσμο με γραπτή δήλωση αυτήν την φορά με την όποια επιμένει στην αθωότητα

του ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί. Ταυτόχρονα κάνει αναφορά στην δικαιοσύνη την οποία όπως λέει δεν περιφρονεί.

«Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη δικαιοσύνη. Άλλωστε η δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η δικαιοσύνη;» αναφέρει συγκεκριμένα στην δήλωση του ο Αρτέμης Σώρρας.

Τέλος, αφήνει ένα μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα στον οποίο λέει ότι είναι αθώος και υπογραμμίζει πως εκείνος (σσ ο κουμπάρος) μπορεί να λέει ότι θέλει!

«Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…» δηλώνει ο ίδιος.

Επίσης ολοκληρώνεται η προκαταρκτική εξέταση με την κατάθεση και των τελευταίων υπομνημάτων των μαρτύρων που είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου.

Σύμφωνα με την εξέταση ,έγγραφα 20.000 σελίδων και οπτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελέας θα καταλήξει στο εάν ο Αρτέμης Σώρρας και ακόμα επτά στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις» ηγούνται μίας εγκληματικής οργάνωσης, που στόχο έχει να εξαπατήσει αθώους πολίτες και να τους μετατρέψει σε οπαδούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο… εξαφανισμένος Σώρρας άσκησε έφεση

The post Δεύτερη εμφάνιση κάνει ο Σώρρας με γραπτή δήλωση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα