Χαρούμενος για τη σύλληψη του δηλώνει ο Abdeslam- Tι έκρυβε στο παντελόνι του; (photos-video)

17:21 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Την χαρά του για την σύλληψη του εκφράζει ο Salah Abdeslam ο οποίος δήλωσε πως δεν άντεχε άλλο το «κρυφτό» από τις Αρχές. Την ίδια στιγμή πολλά είναι τα ερωτήματα για τη σύλληψη, ενώ απορία προκαλεί το χαρτάκι που φαίνεται να κρέμεται από το μπατζάκι του παντελονιού του.

Να τονισθεί πως ο ίδιος φαίνεται να είπε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα στην αστυνομία:

Είμαι χαρούμενος που τέλειωσε. Δεν άντεχα άλλο

Ενώ

παράλληλα, ο συνήγορος του τονίζει πως «οι πληροφορίες που θα μπορούσε να δώσει στις αρχές ο Abdeslam είναι πολλές» αλλά, όπως επιβεβαιώνει ο πελάτης του «δεν θέλει να γίνει πληροφοριοδότης».

Όπως επισημαίνει σε σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα Het Nieuwsblad ο 26χρονος τρομοκράτης είπε στην κατάθεσή του πως «νιώθει ανακουφισμένος».

Την ανακούφιση του πελάτη του επιβεβαίωσε στον σταθμό του Βελγίου Radio 1 και ο συνήγορος του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας του Παρισιού σε συνέντευξη Τύπου: «Ο Salah Abdeslam κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τις αρχές επιβεβαίωσε ότι ήθελε να ανατιναχθεί στο Stade de France, όμως, έκανε πίσω». Ενώ ο ίδιος ο 26χρονος τόνισε πως «σχεδίαζε και νέες τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο τις Βρυξέλλες».

Μυστήριο παραμένει το χαρτί που κρέμονταν από το παντελόνι του

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του Abdeslam φαίνεται πως από το παντελόνι του πέφτει ένα χαρτί. Κανείς δεν γνωρίζει ούτε τι γράφει ούτε σαφώς αν βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

The post Χαρούμενος για τη σύλληψη του δηλώνει ο Abdeslam- Tι έκρυβε στο παντελόνι του; (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα