Μπορείς να περάσεις το πιο tricky IQ τεστ;

20:15 6/3/2022 - Πηγή: iPop

Ένα έξυπνο παιδί δεν είναι εκείνο που μετά από διάβασμα παίρνει “10”, αλλά εκείνο που χωρίς διάβασμα παίρνει “7”!

Το παρακάτω IQ τεστ θεωρείται ένα απ’ τα πιο tricky σ’ όλο το Ίντερνετ. Μπορείς να το περάσεις; Ερωτήσεις που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε διχάσουν, αλλά βασίζονται απλώς στην κοινή λογική! Απόδειξε πόσο έξυπνος είσαι!

Τι είναι το IQ;

Ο Δείκτης Νοημοσύνης (Intelligence Quotient, IQ) είναι ο δείκτης ο οποίος μετρά προσεγγιστικά την ευφυΐα ενός ατόμου σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Το IQ κάθε

ατόμου μετράται με διάφορες μεθόδους, οι οποίες περιλαμβάνουν συνήθως τεστ με ερωτήσεις ή διαδικασίες με καθορισμένα αντικείμενα. Παρά τις διαφορές στον σχεδιασμό τους, αυτά τα τεστ μετρούν γενικά την ίδια μορφή ευφυίας, κυρίως την λογική και επαγωγική σκέψη και όχι και τη φαντασία, την αποφασιστικότητα, τη συναισθηματική νοημοσύνη κλπ που θα έδιναν πιο συνολικά την εικόνα ευφυΐας κάποιου.

Το ενήλικο IQ ορίζεται ως η σπανιότητα μιας πνευματικής επίδοσης ενός ενήλικα στον γενικό, μη επιλεγμένο πληθυσμό. Η σπανιότητα της επίδοσης ορίζεται από την απόσταση της επίδοσης IQ από το μέσο όρο που είναι ένα IQ 100.

Κάνε το IQ τεστ και δοκίμασε τις ικανότητές σου απαντώντας σ’ αυτές τις ερωτήσεις:

Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας το αποτέλεσμά σου, το οποίο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καθορίσει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με το IQ σου, θα σου προτείναμε να κάνεις τα εξειδικευμένα και αναγνωρισμένα τεστ νοημοσύνης που είναι διαθέσιμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μπορείς να περάσεις το πιο tricky IQ τεστ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπορείς,boreis