Μπορείς να κάνεις φυσικές ξανθιές ανταύγειες χωρίς να πας κομμωτήριο

07:01 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα αιώνια γυναικεία θέματα του καλοκαιριού είναι η ανανέωση. Σίγουρα και εσύ θα θες να αλλάξεις ή έχεις σκεφτεί να αλλάξεις την εμφάνιση σου και ιδιαίτερα τα μαλλιά σου (και) αυτό το καλοκαίρι. Πέρυσι τα έκανες από καστανά κόκκινα αλλά, το μετάνιωσες! Οπότε, φέτος αποφάσισες να κάνεις κάτι πιο light. Θες

ανταύγειες και τις θες τώρα αλλά, τι θα έλεγες να μη πας κομμωτήριο και να κάνεις φυσικές ξανθιές ανταύγειες στην παραλία ή ακόμα και στο μπαλκόνι σου;

Πώς να κάνεις, λοιπόν, φυσικές ξανθιές ανταύγειες;

Τρόπος πρώτος:

Αρχικά, θα πρέπει να πλύνεις τα μαλλιά σου και να στεγνώσεις καλά όλο το σώμα της τρίχας γιατί έτσι θα αποκτήσεις πιο σωστές και πιο έντονες ανταύγειες.

Ανάμειξε μισή κούπα στυμμένο λεμόνι με μέλι και τοποθέτησε το στις τούφες που θες να βάψεις! Αφού βάλεις τη «βαφή σου» βγες στον ήλιο και μη φορέσεις καπέλο, άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα για να ανοίξει το χρώμα τους.

Δεύτερος τρόπος:

Άνοιξε μια μπύρα αλλά, μην την πιεις. Ρίξε ένα κουτάκι μπύρας σε μία λεκάνη και βύθισε μέσα τα μαλλιά σου. Βγες στον ήλιο και κάτσε αρκετές ώρες. Μην περιμένεις ότι θα βγεις ξανθιά μέσα από τη λεκάνη… θα δεις, όμως, ότι θα αποκτήσεις φυσικές ξανθιές ανταύγειες. Αλλά, για να τις αποκτήσεις καλό θα ήταν να επαναλάβεις την διαδικασία δύο με τρεις φορές για καλύτερα αποτελέσματα.

Προσοχή!

Όποιο τρόπο και να επιλέξεις για τις ανταύγειες σου, πλύνε καλά τα μαλλιά σου και ξέπλυνε με άφθονο νερό (γιατί αν δεν ξεπλύνεις καλά θα σε κυνηγήσουν οι μύγες) !

The post Μπορείς να κάνεις φυσικές ξανθιές ανταύγειες χωρίς να πας κομμωτήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα