Πόσα χιλιόμετρα σας χωρίζουν;

20:31 14/7/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις σχέση εξ αποστάσεως; Θέλεις να μάθεις πόσα χιλιόμετρα σας χωρίζουν; Μπορεί η τεχνολογία ακόμα να μην έχει φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να σε φέρει στην αγκαλιά της/του αλλά κάνει τα θαύματα της και η Google είναι με το μέρος σου! Αν θέλεις να μάθεις πόσα χιλιόμετρα σε χωρίζουν από το σημείο που θα ήθελες να βρίσκεσαι υπάρχει πλέον εφαρμογή και γι αυτό!

Δεν έχει σημασία αν είναι ο αγαπημένος σου ή κάποιος φίλος. Μέσω της νέας υπηρεσία του Google Maps

μπορείς να μάθεις την απόσταση που σας χωρίζει, δίχως να υπάρχει απαραίτητα κάποια συγκεκριμένη διαδρομή. Η ευθεία γραμμή κάνει τα μαγικά της και εσύ παίρνεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Μια αρχική εφαρμογή πάνω σ’αυτό το σχέδιο είναι το Distance Calculator όπου μαρκάροντας με τον κέρσορα σου τις δύο περιοχές, για τις οποίες θέλεις να μάθεις την απόσταση, βγαίνει το αποτέλεσμα σε χιλιόμετρα, μίλια, πόδια και μέτρα.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:Διάλεξε με τον κέρσορα τη περιοχή νούμερο 1.Διάλεξε πάλι με τον κέρσορα την περιοχή νούμερο 2.Αφού δεις την ευθεία γραμμή μπορείς να επεξεργαστείς την απόσταση κάτω από τον χάρτη σε χιλιόμετρα, μίλια, πόδια και μέτρα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για υπολογιστές ενώ σύντομα θα είναι για tablets και smart phones.

The post Πόσα χιλιόμετρα σας χωρίζουν; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα