Çavuşoğlu: «Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος- Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας»

14:54 26/2/2017 - Πηγή: iPop

Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τα Ίμια, έσπευσε να σχολιάσει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, M. Çavuşoğlu μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Τουρκία.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ προκάλεσε για ακόμα μια φορά χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα Υπουργό ως ένα «κακομαθημένο παιδί» και καλώντας την Ελλάδα να μην «δοκιμάζει την υπομονή μας».

Ειδικότερα, ο M. Çavuşoğlu σε δηλώσεις του την Κυριακή σημείωσε πως

οι πολίτες της Τουρκίας πηγαίνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν στα ελληνικά νησιά, αλλά και οι Έλληνες ταξιδεύουν στην Τουρκία, συμπληρώνοντας πως «στην πραγματικότητα, όταν εξετάζουμε πιο προσεκτικά τις δηλώσεις του [σ.σ. Καμμμένου] θα δούμε πως είναι παρόμοιες με εκείνες ενός κακομαθημένου παιδιού, αλλά αυτό το κακομαθημένο παιδί δεν πρέπει να επισκιάσει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική. Δεν χρειάζεται να μας κάνουν επίδειξη δύναμης».

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε πως «οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν. Η Κυβέρνηση γνωρίζει καλύτερα», ενώ έκανε κάλεσμα στον Πρωθυπουργό να συνετίσει «το κακομαθημένο αυτό παιδί. Δεν πρέπει να δοκιμάζει άλλο την υπομονή μας» .

Τι είχε πει νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος;

«Ας πατήσουν το πόδι τους στα Ίμια, να δούμε πως θα φύγουν μετά» σχολίασε ο υπ. Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, Mevlüt Çavuşoğlu, σχετικά με τα Ίμια.

«Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε άριστη κατάσταση, με πολύ υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση με ηρεμία, με σωφροσύνη αλλά και με αποφασιστικότητα» δήλωσε ο κ. Καμμένος στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στον νεο κύκλο εντάσεων που προκλήθηκε μετά από δηλώσεις του Çavuşoğlu ο οποίος απαντούσε στον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά.

The post Çavuşoğlu: «Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος- Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα