Αυγά καρδιές σε ένα special πρωινό για τη γιορτή της Μητέρας!

10:30 10/5/2014 - Πηγή: iPop

Στοιχηματίζουμε ότι δεν της φτιάχνεις συχνά πρωινό. Όπως δεν της λες όσο συχνά πρέπει ότι την αγαπάς. Αύριο είναι η μέρα να κάνεις τη διαφορά. Γιατί; Διότι είναι η Γιορτή της Μητέρας. Ε και; Και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξεις τρυφερότητα.

Αν μένεις με τους γονείς σου ή έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς τη μητέρα σου το πρωί της Κυριακής, μπορείς να την ξαφνιάσεις με ένα τρυφερό πρωινό – έκπληξη ειδικά για εκείνη. Ποια είναι η πραγματική έκπληξη; Ότι θα πρωταγωνιστούν αυγά καρδιές!

Υπάρχει 2 τρόποι να τα κάνεις. Στην 1η απλώς θα περάσεις

το μήνυμα. Στη 2η θα εντυπωσιαστεί πραγματικά!

Απλή εκδοχήΤηγάνισε ένα αυγό.Με ένα μαχαίρι κόψε το ασπράδι ώστε να δώσεις στο αυγό σχήμα καρδιάς.Κόψε ψωμί του τόστ σε σχήμα I και U.Σύνθετη εκδοχήΒράσε ένα αυγό. Να είναι σφιχτό, ε; Δηλαδή θα είναι έτοιμο σε περίπου 7 λεπτά.Πάρε ένα χαρτόνι σε ορθογώνιο σχήμα και δίπλωσε το στη μέση.Βάλε το αυγό πάνω στο χαρτόνι.Χρησιμοποίησε ένα chopstick το οποίο θα στερεώσεις πάνω στο χαρτόνι, περνώντας 2 λαστιχάκια στις άκρες του.Άφησε το να μείνει για μερικά λεπτά.Όταν βγάλεις τα λαστιχάκια το αυγό θα έχει ένα βαθούλωμα. Κόψει το αυγό στη μέση και έχεις 2 ωραιότατες καρδούλες.

The post Αυγά καρδιές σε ένα special πρωινό για τη γιορτή της Μητέρας! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα