Ατύχημα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή λίγο πριν βγει στη σκηνή

11:19 8/2/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην κινδύνευσε η ζωή του, όμως δεν είναι λίγο και αυτό το ατύχημα για τον Μαζωνάκη που φέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του. 

Απρόοπτο ατύχημα για τον Μαζωνάκη σημειώθηκε την Παρασκευή μέσα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του και να βάλει νάρθηκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δε δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας

στους followers του το απρόσμενο ατύχημα που του συνέβη.

Ο ίδιος, μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά “Όσα φέρνει η στιγμή…”, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει πώς χτύπησε το χέρι του.

View this post on Instagram

Όσα φέρνει η στιγμή…

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on Feb 7, 2020 at 11:11am PST

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Your face sounds familiar” η μοίρα δεν επιφύλασσε και την πιο ευχάριστη έκπληξη στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος κατέληξε να περνάει το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του, αντί για το “Fever G”, αφού οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργικός στον τομέα των επαγγελματικών του τον τελευταίο καιρό. Να θυμίσουμε πως εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο “Fever G”, που είναι πάντα γεμάτο, μαζί με τον Πάνο Κιάμο, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής περιμένει με τη σειρά του την έναρξη του “Your face sounds familiar”, στο οποίο θα είναι κριτής για δεύτερη φορά, παρά το ατύχημα στο χέρι του.

Το show αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου για 6η σεζόν και φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία. Δίπλα του στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα κάθονται ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει για ακόμα μία χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου.

Διάβασε ακόμα:

6η σεζόν Your Face Sounds Familiar: Οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές!

Photo: Instagram/ georgemazonakis

Το άρθρο Ατύχημα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή λίγο πριν βγει στη σκηνή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα