Αποκαλύπτονται τα πόθεν έσχες των πολιτικών

08:24 28/12/2016 - Πηγή: iPop

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν σήμερα, Τετάρτη, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πολιτικών προσώπων που αφορούν τα τελευταία δύο έτη.

Το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων της χώρας μας, όπως έχει γίνει γνωστό θα παραδοθούν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στις 12:30 από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων σε μορφή cd και στη συνέχεια και συγκεκριμένα στη μια και μισή το μεσημέρι θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής.

Τι δήλωσε
η Τασία Χριστοδουλοπούλου;

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, επισήμανε, πως «η Επιτροπή ανέθεσε τη διενέργεια λογιστικής ή οικονομικής πραγματογνωμοσύνης ή άλλων ελεγκτικών πράξεων σε ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, οι οποίοι εξέτασαν τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των ετών 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014) με στόχο να εκκινήσει η περίοδος της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες χωρίς εκκρεμότητες».

Τονίζουμε, πως οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που θα δουν το φως της δημοσιότητας αφορούν υπόχρεους των περ. α΄ έως ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3213/2003, ως ίσχυε, είναι 604 για το έτος 2013 και 807 για το έτος 2014.

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Αποκαλύπτονται τα πόθεν έσχες των πολιτικών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα