Από πότε ξεκινάει το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ και ποιες ώρες ισχύει

10:35 30/10/2016 - Πηγή: iPop

Από πότε ξεκινάει το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ και ποιες ώρες ισχύει ενημερώνει η διοίκηση της ΔΕΗ τους πελάτες της με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία του νυχτερινού ρεύματος με τις μειωμένες χρεώσεις το οποίο για τους πελάτες στο Δίκτυο της ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:00-17:00 και 02:00-08:00, ενώ για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων

νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι ατα καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ.

Διαδικασία χορήγησης:

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση, απαιτείται :

Να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να: · Υποβάλετε σχετική αίτηση. · Καταβάλετε 34 €* πλέον ΦΠΑ, που αποτελεί τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ.Να επισκεφτείτε οποιοδήποτε Κατάστημά , έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υπογράψετε νέο συμβόλαιο στο όνομά σας.

The post Από πότε ξεκινάει το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ και ποιες ώρες ισχύει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα