Από 16 Μαρτίου θα βλέπουμε την Michelle Obama στο Netflix

19:58 10/2/2021 - Πηγή: iPop

Ετοιμάσου. Από 16 Μαρτίου η Michelle Obama στο Netflix θα μας παραδίδει μαθήματα… μαγειρικής!

Θυμάσαι που πριν από 2 χρόνια, το ζεύγος Obama είχε υπογράψει συμβόλαιο με το Netflix; Ε τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τον δεύτερο καρπό αυτής της συνεργασίας. Ο πρώτος ήταν το συγκλονιστικό Becoming, που αν δεν το έχεις δει απορούμε τι κάνεις τόσο καιρό.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου,

θα ανέβει στο Netflix το ολοκαίνουργιο show με τίτλο «Waffles + Mochi». Πρόκειται για μια εκπομπή μαγειρικής για παιδιά! Ένας νέος ρόλος για την Michelle Obama που ανυπομονούμε να δούμε!

Παρουσιαστές είναι η Michelle Obama, που έχει και την παραγωγή της εκπομπής, και δύο μαριονέτες, οι Waffles και Mochi.

Οι μαριονέτες θα είναι επίδοξοι σεφ και θα βλέπουμε τις περιπέτειές τους στην προσπάθειά τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ενώ βοηθός τους θα είναι η Michelle Obama ή αλλιώς η ιδιοκτήτρια ενός σούπερ μάρκετ. Εκτός από εκείνην, σημαντικό ρόλο θα παίζει κι ένα… μαγικό καλάθι αγορών!

Οι Waffles και Mochi πρόκειται να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσουν κουζίνες, εστιατόρια, αγροκτήματα και σπίτια, όπου θα μαγειρεύουν απλές συνταγές μαζί με διάσημους σεφ, νοικοκυρές, παιδιά και celebrities.

Όπως περιγράφει το Netflix:

Η εκπομπή δέκα επεισοδίων είναι μια γαστρονομική περιπέτεια ζωής» στην οποία οι χαρακτήρες με τη βοήθεια ενός «μαγικού καροτσιού» αναζητούν υλικά μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είτε μαζεύουν πατάτες στις Άνδεις στο Περού, δοκιμάζουν ρύζι στην Ιταλία, ή φτιάχνουν μίσο (παραδοσιακό καρύκευμα) στην Ιαπωνία, αυτοί οι περίεργοι εξερευνητές ανακαλύπτουν το θαύμα της τροφής και διαπιστώνουν ότι κάθε γεύμα είναι η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους

Η σειρά ενισχύει φυσικά και την εκστρατεία “Let’s Move!” που έχει στόχο τον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας, ενώ ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Michelle Obama.

 

     View this post on Instagram           

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Από 16 Μαρτίου θα βλέπουμε την Michelle Obama στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα