Ουπς! Φάνηκες λίγο αγενής στην συνέντευξη για δουλειά χωρίς καν να το καταλάβεις!

13:36 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να γνωρίζεις τους βασικούς κανόνες ευγένειας και το τί πρέπει να κάνεις αλλά και να αποφύγεις σε μια συνέντευξη για δουλειά, όμως υπάρχουν πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να φανείς αγενής, χωρίς καν να το καταλάβεις!

Διάβασε, λοιπόν, ποια είναι αυτά και φρόντισε την επόμενη φορά να μείνεις μακριά τους!

Πήρες μαζί σου μόνο ένα αντίτυπο του βιογραφικού σου

Σοβαρά, δεν σου κάνουμε πλάκα! Δεν είναι ευγενικό να μπεις στην αίθουσα της συνέντευξης, να αντικρίσεις τρία άτομα που εκπροσωπούν την εταιρεία

και εσύ να μοιράσεις μόνο ένα βιογραφικό. Ακόμα κι αν νομίζεις πως θα είσαι μόνο μ’ ένα άτομο, επιβάλλεται να έχεις μαζί σου για ασφάλεια έξτρα αντίτυπα.

Απάντησες σ’ όλες τις ερωτήσεις, όμως δεν έκανες καμία

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δείξεις ενδιαφέρον για το άτομο που έχεις απέναντί σου. Σίγουρα, πρόκειται να λάβει μια σημαντική απόφαση για την ζωή σου κι έχεις άγχος, όμως εκτός από τις δεξιότητές σου, αυτό το άτομο θέλει να καταλάβει πώς θα ήταν εάν συνεργαζόσασταν. Εάν δεν ρωτήσεις τίποτα σχετικά με την δουλειά ή ακόμα και τα ενδιαφέροντά του, δεν πιάσεις δηλαδή μια ολιγόλεπτη χαλαρή συζήτηση, πώς θα φανείς ότι δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για το πόσα χρήματα θα σου δώσουν;

Έκανες ερωτήσεις στο τέλος μόνο και μόνο για να φανείς έξυπνος

Εννοείται πως μπορείς να ρωτήσεις ό, τι θέλεις αναφορικά με την δουλειά για την οποία είσαι υποψήφιος. Όμως πρέπει να γνωρίζεις παράλληλα πού πρέπει να σταματήσεις. Μην γίνεις κουραστικός, τα άτομα που έχεις απέναντί σου έχουν τόσες άλλες δουλειές να κάνουν και προ παντός μην κάνεις ερωτήσεις μόνο και μόνο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να φανείς έξυπνος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

The post Ουπς! Φάνηκες λίγο αγενής στην συνέντευξη για δουλειά χωρίς καν να το καταλάβεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα