Απεργία ΠΝΟ: Αναμένονται εξελίξεις μετά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης

08:25 9/12/2016 - Πηγή: iPop

Εξελίξεις αναμένονται αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ για τις επόμενες ημέρας. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη έδωσε για ακόμα μια φορά την διαβεβαίωσή του ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς των ναυτικών, ενώ το ίδιο διαμήνυσε και ο ΥΠΟΙΚ απ’ το βήμα της Βουλής,

με το Υπουργείο μάλιστα να διευκρινίζει ότι η Κυβέρνηση ποτέ δεν θα εξομοιώσει τους ναυτικούς με τους μισθωτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γ.γ. της ΠΝΟ περίμενε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης να έχει κάποια άμεση επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να λάβει τηλεφωνικώς τη δέσμευση της Κυβέρνησης για το φορολογικό καθεστώς.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πάντως κατά την τοποθέτησή του την Πέμπτη τόνισε ότι η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανησυχίες των εργαζομένων της ΠΝΟ, ωστόσο, σημείωσε παράλληλα πως πλέον δεν καταλαβαίνει τους λόγους της απεργίας, ενώ μίλησε για «υπόθεση φαντασίας» ορισμένων.

Αξίζει να τονιστεί πως η ΠΝΟ δέχεται πιέσεις τόσο απ’ την Κυβέρνηση, όσο, όμως, κι απ’ τους φορείς των νησιών, οι οποίοι επιθυμούν να «σπάσει η απομόνωσή τους», η οποία μετρά μια εβδομάδα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, μέσα στην ημέρα κάποια αντίδραση της ΠΝΟ σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της. Αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι η απεργία μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής.

The post Απεργία ΠΝΟ: Αναμένονται εξελίξεις μετά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απεργία ΠΝΟ, Αναμένονται, Κυβέρνησης,apergia pno, anamenontai, kyvernisis