Απέχεις μόλις 20 λεπτά απ’ την επιτυχία | Δες το trick

16:50 5/9/2019 - Πηγή: iPop
| Δες

Το απόλυτο trick για την επιτυχία διαρκεί μόλις 20 λεπτά και δεν το λέμε εμείς το λένε οι ειδικοί. Είναι ένα κόλπο που μπορείς να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

Δεν χρειάζονται πολλά αφού αυτό το trick για την επιτυχία είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Μόλις το βάλεις στη ζωή σου θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: Έκανες αίτηση για ένα μεταπτυχιακό. Και είναι το μεταπτυχιακό που πάντα ονειρεύεσαι και πάντα ήθελες να κάνεις. Έχεις προσπαθήσει πολύ, έχεις κάνει όλες τις αιτήσεις, έχεις ξοδέψεις

χρόνο και χρήμα και τελικά σου έρχεται email απόρριψης. Δεν σε δέχονται.

Και τώρα;

Το απόλυτο trick για την επιτυχία

Τώρα έχεις μόλις 20 λεπτά. Έχεις μόνο 20 λεπτά να στεναχωρηθείς, να πονέσεις, να κλάψεις και να νιώσεις άσχημα γενικά. Άκου τη μουσική που σε στεναχωρεί. Είναι τα δικά σου 20 λεπτά για να στεναχωρηθείς για αυτήν την απώλεια.

Βάλε το χρονόμετρο στην ανάγκη και… Ding! Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, ήρθε η ώρα να σηκωθείς και να προσπαθήσεις ξανά. Οι απώλειές σου δεν σε καθορίζουν και δεν δείχνουν ποιος είσαι, ούτε τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Τα τείχη που νιώθεις ότι υψώνονται, υψώνονται για κάποιον λόγο, για να μας δώσουν την ευκαιρία να προσπαθήσουμε ξανά και να δείξουμε τελικά, πόσο πολύ θέλουμε κάτι. Σε κανέναν δεν αρέσει η απόρριψη αλλά υπάρχει και αυτή στη ζωή και πρέπει να μάθεις να την αντιμετωπίζεις.

Photo: unsplash/Jordan DonaldsonΤι μπορείς να κάνεις τα 20 λεπτά που έχεις;

Πώς μπορείς να «θρηνήσεις» παραγωγικά; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αυτό το 20λεπτο.

Κάλεσε ένα φίλο σου. Μπορείς να μοιραστείς μαζί του αυτό που σου συνέβη. Άφησέ το να βγει από μέσα σου, επικοινώνησε και ζήτα υποστήριξη. Δεν ζεις μόνος σου σε μια φούσκα.

Ανέλυσε την απώλειά σου. Τι μπορείς να μάθεις από αυτήν την απώλεια; Υπάρχει κάτι που μπορείς να αλλάξεις την επόμενη φορά; Κάθε απώλεια είναι και ένα μάθημα. Μπορείς να δώσεις μια νέα προσέγγιση σε αυτό που σου συνέβη;

Γράψε τα συναισθήματά σου. Όλο το ζήτημα και το point σε αυτά τα 20 λεπτά είναι η πρόοδος. Το θέμα είναι να επιτρέψεις στο σώμα και το μυαλό σου να προχωρήσεις από τον θρήνο με ένα υγιεινό τρόπο. Αν το να μιλάς δεν είναι και το αγαπημένο σου πράγμα, τότε μπορείς να γράψεις όσα νιώθεις.

Photo: PixabayΚαι μετά τα 20 λεπτά;

Μετά τα 20 λεπτά ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να σηκωθείς. Σε απέρριψαν; Μετά από 20 λεπτά πρέπει να το αφήσεις πίσω σου.

Αλλαγές. Δες τις αλλαγές που μπορείς να κάνεις και όλα αυτά που μπορείς να βελτιώσεις. Ακόμη και μικρές αλλαγές θα σε βοηθήσουν να νιώσεις περισσότερο έτοιμος την επόμενη φορά. Έχει φτάσει η ώρα να προχωρήσεις.

Επανασύνδεση. Φρόντισε να επικοινωνήσεις ξανά με τους συναδέλφους σου ή τους συμφοιτητές σου ή με ανθρώπους που σε βοηθούν. Πόσταρε μια νέα φωτογραφία στο Instagram. Μια μικρή πράξη δικτύωσης μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και οποιαδήποτε απόρριψη δεν σημαίνει πως δεν είσαι ικανός.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις μια απόρριψη σύμφωνα με ειδικούς!

Photo: unsplash/Austin Distel

Το άρθρο Απέχεις μόλις 20 λεπτά απ’ την επιτυχία | Δες το trick εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα