Απαραίτητα beauty tips για τις ζεστές ημέρες!

17:31 20/5/2020 - Πηγή: iPop

Κάνει ζέστη, βγαίνεις έξω, ιδρώνεις και τι να δεις; Χάλια έγινε το μακιγιάζ κι εσύ κοκκίνισες για τα καλά. Με αυτά, όμως, τα beauty tips για όταν κάνει ζέστη δε θα έχεις ξανά πια αυτό το πρόβλημα. 

Αν δεν αντέχεις τη ζέστη, που σου χαλάει το βάψιμο που με τόσο κόπο κατάφερες να τελειοποιήσεις πρωί πρωί, τότε σε καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ άσχημο να έχεις ετοιμαστεί για τη δουλειά σου ή για να βγεις και η ζέστη να σε κάνει να ιδρώνεις. Ωστόσο, αν είσαι πρόθυμη, λύσεις υπάρχουν για

να σωθείς αυτές τις ζεστές ημέρες.

Τα καλύτερα beauty tips για όταν κάνει ζέστηΜην ξεχνάς το spray προσώπου

Spray προσώπου ή face mist, μπορείς να το πεις όπως θες. Σε κάθε περίπτωση σου είναι απαραίτητο, ειδικά τώρα που έχει ζεστάνει ο καιρός για τα καλά. Θα σε δροσίσει, θα σε τονώσει, ενώ είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρεις μια δόση δροσιάς.

Φτιάξε μόνη σου ένα δροσερό spray προσώπου για να είσαι πάντα ενυδατωμένη!

Άσε στην άκρη το makeup

Μπορεί το Χειμώνα να έκανε τη δουλειά που ήθελες, αλλά το Καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι μια καλή επιλογή, καθώς επιβαρύνει το δέρμα σου και με τη ζέστη θα λιώσει πάνω στο πρόσωπό σου. Προτίμησε ένα αντηλιακό με χρώμα. Για σένα, λοιπόν, που θες και να κυκλοφορείς κάτω από τον ζεστό ήλιο και να είσαι βαμμένη, η καλύτερη επιλογή είναι η αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Humphrey Muleba/ UnsplashΠροτίμησε τα αδιάβροχα καλλυντικά

Τα προϊόντα με αδιάβροχη σύνθεση θα σου εξασφαλίσουν ένα μακιγιάζ με μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμα κι όταν ιδρώνεις. Θα σου “λύσουν” τα χέρια για μια ακόμα φορά!

Μην το παρακάνεις με τα έντονα χρώματα

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πειραματιστείς με τα έντονα και σκούρα κυρίως χρώματα στα κραγιόν και τις σκιές. Το μπορντό κραγιόν, για παράδειγμα, ήταν μια πολύ καλή επιλογή το Χειμώνα, όμως όχι και τώρα. Προτίμησε πιο ανοιχτές και καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Και φυσικά μην ξεχάσεις το καπέλο σου τόσο για στυλ, όσο και για προστασία! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Όσα πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου για τις ζεστές μέρες του Καλοκαιριού!

Photo: Pexels

Το άρθρο Απαραίτητα beauty tips για τις ζεστές ημέρες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα