Ανοίγουν οι κήποι του κάστρου του Windsor για το κοινό

16:36 6/8/2020 - Πηγή: iPop

Για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, ανοίγουν οι κήποι του κάστρου του Windsor για το κοινό! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σ’ ένα κομμάτι μιας απ’ τις επίσημες κατοικίες της Βασίλισσας Ελισάβετ.

View this post on Instagram

The original Windsor Castle was built in the 11th century after the Norman invasion of England

by William the Conqueror. #architecture #skieshunter #landmarks #architectureporn #architecture_view #cloudscape #cloudy #architecture_hunter #landmark #ancienthistory #bestskypics #windsor #windsorcastle #evanevanstours

A post shared by Evan Evans Tours (@evanevanstours) on Aug 6, 2020 at 5:01am PDT

Πού βρίσκεται το κάστρο Windsor;

Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, το κάστρο βρίσκεται στο Windsor του Μπέρκσαϊρ. Το κάστρο είναι αξιοσημείωτο για τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την αγγλική και αργότερα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά και για την αρχιτεκτονική του.

Χτίστηκε τον 11ο αιώνα, μετά τη νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας υπό τον Γουλιέλμο Α΄. Από την εποχή του Ερρίκου Α΄ χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε μονάρχες, όντας το μεγαλύτερο παλάτι της Ευρώπης.

Ανοίγουν οι κήποι του κάστρου του Windsor

Αυτό το κάστρο με την τεράστια ιστορία, ανοίγει για πρώτη φορά τους κήπους του μετά από 40 χρόνια και συγκεκριμένα ανοίγουν οι κήποι της Ανατολικής Ταράτσας του κάστρου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν τα σαββατοκύριακα του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου να περιηγηθούν στον κήπο, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1820.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα