Τα τρελά fashion trends που δεν θυμόσουν ότι ξεκίνησαν από celebrities

11:45 27/5/2020 - Πηγή: iPop

Οι celebrities χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Εκείνους που ακολουθούν τα fashion trends κι εκείνους που τα ορίζουν. Η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει μερικές celebrities που είτε άθελά τους είτε σκοπίμως δημιούργησαν τρελά fashion trends που τα ακολούθησαν οι γυναίκες για καιρό!

Εμείς στο iPop.gr θυμηθήκαμε τα fashion trends που έγιναν viral και ξεκίνησαν

από celebrities που έχουν τεράστια επιρροή στο κοινό. Πάμε να θυμηθούμε ποια είναι αυτά;

Τα τρελά fashion trends που δεν θυμόσουν ότι ξεκίνησαν από celebritiesBrigitte Bardot

Οι γυναίκες ξεκίνησαν να δείχνουν τους ώμους τους φορώντας μπλούζες με έξω τους ώμους επηρεασμένες απ’ την Brigitte Bardot. Αυτό το trend κράτησε για πολλά, πολλά χρόνια, ενώ μέχρι σήμερα υπάρχουν γυναίκες που αγαπάνε αυτή την τάση.

Madonna

Embed from Getty Images

Το trend με τα εξαιρετικά χαμηλοκάβαλα παντελόνια ξεκίνησε απ’ τους Alexander McQueen και Madonna το 1994! Ευτυχώς, πλέον το έχουμε ξεχάσει!

Kate Moss

Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images

Στα ’90s, το super model έκανε μόδα το leopard print γι’ αυτό και πολλοί άρχισαν να την αποκαλούν “Queen of Leopard Print”. Ξέρει πώς να συνδυάσει το animal print με χρώματα και κάθε φορά που το κάνει είναι εντυπωσιακή!

Paris Hilton

Embed from Getty Images

Η Paris Hilton ευθύνεται για τις φόρμες με βελούδο που βλέπαμε παντού μια εποχή, με την τάση να παραμένει για χρόνια, ευτυχώς, όμως, τώρα αποτελεί πλέον παρελθόν!

Britney Spears Scott Gries/ImageDirect

Τα διάφανα ρούχα ξεκίνησαν απ’ την Britney Spears και γρήγορα έγιναν μεγάλο trend. Ο οίκος Gucci παρουσίασε σε μια συλλογή του τέτοια ρούχα και στη συνέχεια η Britney τα καθιέρωσε με τις εμφανίσεις της on stage.

Rihanna

Η αγαπημένη μας Rihanna ήταν εκείνη που μας έμαθε πώς να συνδυάζουμε τις γόβες μας με κάλτσα, κάνοντας αυτή την τάση να δείχνει τόσο στιλάτη!

Bella Hadid

Μπορεί οι ζακέτες και τα jackets να είναι πανωφόρια, αλλά η Bella Hadid άλλαξε τον τρόπο που τα βλέπουμε, φορώντας τα σαν μπλούζες, και κλείνοντας απλά ένα κουμπάκι για να μην αποκαλύπτονται οι ακατάλληλες περιοχές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Fashion trends που οι άντρες σιχαίνονται στις γυναίκες!

Το άρθρο Τα τρελά fashion trends που δεν θυμόσουν ότι ξεκίνησαν από celebrities εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα