Ανοιχτές εθνικές οδοί, λιμάνια, αεροδρόμια- Από το Σάββατο όλα κλειστά από τους αγρότες

08:03 4/2/2016 - Πηγή: iPop

Συμμετέχοντας ενεργά στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, οι αγρότες αναμένεται να δώσουν το παρών σε συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ αποφάσισαν να μην κλείσουν τις εθνικές οδούς, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια για να μπορούν οι πολίτες να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

Η Κοιλάδα των Τεμπών αναμένεται να παραμείνει ανοιχτή την Πέμπτη προς διευκόλυνση

όσων συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες του Έβρου προχωρούν σε αποκλεισμό των ελληνοτουρκικών και ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Οι αγρότες αποφάσισαν πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το Σαββατοκύριακο, προχωρώντας σε αποκλεισμούς εθνικών οδών, αεροδρομίων και λιμανιών. Ακόμα, ανακοίνωσαν 24ωρο αποκλεισμό από τις 12:00 το Σάββατο μέχρι τις 12:00 την Κυριακή.

Τέλος, συστάθηκε μια Επιτροπή που πρόκειται να δώσει το παρών στην συνάντηση που έχει καλέσει το μπλόκο της Νίκαιας την Κυριακή.

Αναλυτικά οι αγρότες αποφάσισαν στην συνέλευση της Τετάρτης:Παραμονή στις αρχικές θέσεις όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην συνάντηση της Σίνδου όπου ρητά και κατηγορηματικά ζητείται άμεση ανάκληση των προσχεδίων νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, για συνάντηση και διάλογο με τον Πρωθυπουργό καθώς επίσης ξεκάθαρη και ρητή θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για μη ψήφιση και απόρριψη των αναφερομένων προς εισήγηση προσχεδίων νόμου.Κλιμάκωση περαιτέρω της κινητοποίησης με πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών, αεροδρομίων, λιμανιών καθώς και 24ωρο αποκλεισμό από τις 12.00 π.μ. του Σαββάτου έως 12.00 π.μ. της Κυριακής. Αποφασίστηκε ακόμη, λόγω τις αυριανής 24ωρης απεργίας στην οποία πρωτίστως θα μετέχουν και όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, να παραμείνουν ανοιχτές οι εθνικές οδοί, λιμάνια, αεροδρόμια για διευκόλυνση και ομαλή μεταφορά και μετακίνηση στους τόπους των συγκεντρώσεων.Συνεχίζοντας απαρέγκλιτα την αρχική προσπάθεια για πλήρη ενοποίηση και ενιαίας κατεύθυνσης του αγώνα όλων των μπλόκων, συστάθηκε επιτροπή η οποία θα παραστεί στη συνάντηση της Νίκαιας στις 07/02/2016 καθώς και όπου αλλού χρειαστεί να παραστεί.Photo: Konstantinos Tsakalidis /SOOC

The post Ανοιχτές εθνικές οδοί, λιμάνια, αεροδρόμια- Από το Σάββατο όλα κλειστά από τους αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κλειστες οι εθνικες οδοι το σαββατοκυριακο
Τυχαία Θέματα